„Kiek man yra žinoma, į Feodosiją iki metų pabaigos planuojama įvežti dar vieną priešlėktuvinės gynybos kompleksų S-400 divizioną. Pasenę lėktuvai „Su-24” ir „Su-25” keičiami „Su-30”. Juodosios jūros laivynas taip pat aprūpinamas pažangesniais laivais. Mokymų, kuriuos rusai vykdo jūroje ir šiaurinėje Krymo dalyje, pobūdis liudija, kad sukauptus ginklus jie ruošia būtent kaip į Ukrainą nukreiptos agresijos priemonę.“ – pareiškė I. Romanenka.

Anot Rusijos Pietų karinės apygardos priešlėktuvinės gynybos ir karinių oro pajėgų vado generolo leitenanto Viktoro Sevostjanovo, Rusijos ginkluotųjų pajėgų daliniai Kryme pirmauja vertinant naujausią ir moderniausią aviacinę techniką.

Maža to, rusų kariams Krymo pusiasalyje neilgai trukus turėtų būti perduotas naujausias zenitinis raketų kompleksas „S-400 Triumf“, kuris, remiantis išankstine informacija, turėtų būti dislokuojamas prie Feodosijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)