Buvo laikų, kai Jerry Springerio šou vertinas kaip labiausiai šokiruojantis tokio pobūdžio projektas televizijoje. Vis tik panašu, kad ukrainiečių istorija, pasakojama televizijos eteryje, muša naujus rekordus. Tiksliau pasakius, šios savaitės „Rūpi visiems“ šou epizodas pramuša realybės šou dugną, rašo news.com.au.

12 metų moksleivė tiesioginiame eteryje bus priversta susipažinti su DNR tyrimų rezultatais, kurie leis nuspręsti, ar ji būdama vos 11 m. pastojo nuo savo patėvio ar vis tik jos vaiko tėvas – vienas iš jos pačios brolių.

Tanią Lučišiną televizijos ekranuose išvysti galima jau ne pirmą kartą. Ankstesniame šou epizode ji teigė, kad penkių savaičių jos dukrelės tėvas – 18-metis jos kaimynas Andrėjus, su kuriuo ji seksualinių santykių turėjo, kai jam buvo 17 m.

Ankstesniame epizode atskleisti DNR tyrimų rezultatai, parodė, kad Andrėjus nėra itin jaunos mamos kūdikio tėvas. Tiesa, vis tik jis prisipažino turėjęs lytinių santykių su mažamete (už šį nusikaltimą jam potencialiai gresia 5-10 metų įkalinimo bausmė).

Televizijos laidos vedėjo paklausta Tania prisipažino buvusi priversta turėti lytinių santykių su vienu iš jos pačios šeimos narių ir tai įvyko panašiu metu, kai ji pastojo. Televizijos studijoje tvyrojo išskirtinė įtampa, kai 12-metė motina nešdama kūdikį ant rankų praėjo pro tris „įtariamuosius“ iš savo šeimos ir pareiškė, kad nekalbės, nes tas asmuo yra studijoje.

Tiek 30 m. T. Lučišinos patėviui Ivanui Jeriominui, tiek ir jos broliams 15 m. Volodiai ir 17 m. Viktorui buvo atlikti DNR tyrimai. Visi šie asmenys neigia esantys kūdikio tėvai. Šios savaitės šou epizode Taniai, mėginančiai nuslėpti kūdikio tėvo tapatybę dėl baimės, bus surengta akistata su tiesa.
Nors daugelis įtaria, kad mažylės Dianos tėvas – Tanios patėvis I. Jeriominas, jis aršiai tai neigia.
Paaiškėjus, kad jis ir yra kūdikio tėvas, jam taip pat grėstų kalėjimas.

„Ne, jokiais būdais. Nebūčiau atėjęs čia, jei turėčiau ką nors bendro su savo podukros nėštumu. – pareiškė jis. – Jau atlikau DNR tyrimą tam, kad įrodyčiau nesantis šio kūdikio tėvas. Nieko nebijau, nenoriu gyventi, kai žmonės rodo pirštais į mane, į mano žmoną. Niekada neturėjau jokių santykių su Tania, apie tai nė nebūčiau pagalvojęs.“

Nemažai dėmesio teko ir 31-erių Tanios motinai Anai, auginančiai šešis vaikus. Sklando gandų, kad ji už leidimą šeimos problemas perkelti į televizijos studiją gauna pinigų, o jos nepilnametė dukra dėl šio viešumo ir dėmesio pertekliaus susirgo depresija.

Televizijos studijoje matyti, kaip Ana akivaizdžiai verčia Tanią atsakinėti į klausimus. Vieno itin nemalonaus pokalbio metu Tanios buvo paklausta, ar jai patiko, kai kaimynas pas ją atėjo tuo metu, kai kitų šeimos narių namuose nebuvo, ir vertė ją santykiauti.

Tanios mama tikina žinanti, kas yra tikrasis kūdikio tėvas. Kai atlikus tėvystės nustatymo testą paaiškėjo, kad mergaitės tėvas nėra kaimynas, Ana pareiškė, kad Tania jai minėjusi dar vieną asmenį.

„Paprašiau jos pasakyti tiesą, - tęsė Ana. – Tai nutiko vasario mėn., kai buvau ligoninėje su tik ką gimusia savo dukra Viktorija. Nenoriu sakyti vardo, nes tai yra mūsų šeimos narys, bet tai gali būti ne jis. Neturėčiau to sakyti, bet nežinau, ar galiu pasitikėti savo dukra. Ji sako viena, tada kita, lyg pati nežinotų. Prieš tai ji rodė į Andrėjų, aš jį užsipuoliau, taigi dabar nežinau, ką daryti.“

Tanios nėštumas nustatytas, kai ji kartu su mama atvyko į gydymo įstaigą su mažąja sesute. Gydytojas, pastebėjęs Tanios pilvą, nusiuntė ją atlikti tyrimo ultragarsu, kurio metu buvo patvirtintas nėštumas.

Remiantis kitų interviu šou davusių asmenų teigimu, buvo akivaizdu, kad Tania laukiasi kūdikio. Kaimynė Aleksandra Virt teigė, kad visi galėjo matyti, kad Tania yra nėščia.

„Sakėme jos motinai apie tai daugybę kartų, aš jai tai sakiau, sakė kita moteris, bet ji nesiėmė jokių veiksmų. Net jos patėviui Ivanui sakiau, kad mergaitė laukiasi. Jis manęs paklausė, apie ką aš kalbu, ir patikino, kad jai tik ką buvo mėnesinės. Prisimenu, tada paklausiau savo vyro, iš kur jis gali žinoti, kada Taniai yra mėnesinės“, – televizijos eteryje pasakojo kaimynė.

Visi vyriškosios lyties „tariamieji“ iš Tanios šeimos nuo šou pradžios patyrė nemalonumų. Tanios brolis Volodia antrajame šou epizode pasirodė su perrišta ranka, nes susimušė dėl visos šios istorijos.

Vaiko teisių ombudsmenė Valerija Lutkovskaja kreipėsi į Ukrainos televizijos kanalus prižiūrinčią tarnybą, reikalaudama imtis teisinių priemonių prieš šį šou rodantį kanalą, nes jo metu pažeidžiamos Tanios teisės.

Lvovo policija savo ruožtu pranešė ketinanti pradėti tyrimą dėl nepilnamečio asmens seksualinio išnaudojimo.