62 metų Marilou Denley tragedijos dieną buvo Filipinuose. Kaip informavo televizijos kanalas ABC, remdamasis šaltiniais Amerikos teisėsaugos institucijose, moteris keliavo: rugsėjo 25 d. ji išvyko į Honkongą, spalio 1 d. - į Filipinus.

Televizijos kanalo CBS duomenimis, S. Paddockas išsiskyrė su savo žmona, dabar gyvenančia Los Andžele, prieš 27 metus po šešerius metus trukusios santuokos, vaikų jie neturėjo. Iš pradžių pareigūnai laikė M. Denli S. Pedoko sutuoktine, bet vėliau paaiškėjo, kad jie nėra susituokę. Jie kartu gyveno name Nevados valstijos Meskito mieste, kurį S. Pedokas nusipirko 2015 metais.

Las Vegaso šerifas Josephas Lombardo žurnalistams sakė, kad tyrėjai turi klausimų moteriai ir lauks jos kuo greičiau grįžtant į Jungtines Valstijas. Pasak kai kurių šaltinių, M. Denley yra Australijos pilietė.

Sekmadienio vakarą per koncertą netoli viešbučio ir pramogų komplekso „Mandalay Bay“ Las Vegase įvyko šaudynės. Policijos duomenimis, iš viešbučio 32-ojo aukšto šaudė 64 metų S. Pedokas. Jis nusižudė prieš atvykstant pareigūnams. Tragedijos aukomis tapo 59 žmonės, daugiau kaip 520 buvo sužeisti.