Tai O. Kolesnikova pamatė tik nuėmusi kūdikio sauskelnes norėdama išmaudyti naujagimį.

Gydytojai Rusijos miesto Liski ligoninėje motinai teigė, kad ši pagimdė mergaitę. Taip buvo užpildyti ir dokumentai.

„Kai pagimdžiau, akušerė labai greitai naujagimį man uždėjo ant krūtinės ir išvežė „dėl infekcijos tikimybės”. Ligoninėje kūdikį matydavau labai trumpai. Tik grįžusi namo ir norėjusi Mashą išmaudyti su kitais savo keturiais vaikais pamačiau, kad turime ne Mashą, o Mishą”, - pasakojo O. Kolesnikova.

Rusė teigė, kad nedelsiant susisiekė su ligonine, nes pamanė, jog jai buvo duotas ne jos kūdikis, tačiau medikai užtikrino, kad „jokių gyvenimą pakeičiančių ar sveikatai kenkiančių klaidų padaryta nebuvo”.

Ligoninė suorganizavo DNR testą, kuris patvirtino, kad O. Kolesnikova yra naujagimio motina. Moteris, norėdama įsitikinti, kad nebuvo padaryta klaida, reikalauja dar vieno nepriklausomos įstaigos testo.

Oksana Kolesnikova žurnalistams pasakojo, kad ligoninėje iš viso praleido penkias dienas, per kurias beveik nematė savo vaiko. Anot O. Kolesnikovos, gydytojai jai teigė, kad vaikui viskas gerai, o jai reikia ilsėtis, net „juokavo”, kad ji jau ir taip turi per daug vaikų, todėl šį „reiktų atimti”.

Tai motinai sukėlė dar daugiau klausimų, ar kūdikis tikrai jos.

Moteris mano, kad ligoninės personalas su ja elgėsi blogai dėl to, kad ji nepasiūlė kyšio ar „dovanėlių” medikams ir siekia, kad ligoninė būtų nubausta.

Daugiau naujienų saviems Jungtinėje Karalystėje - tiesa.com.