Merginos teigimu, šalies lyderis Kim Jong Unas verčia žmones stebėti pasibjaurėtinas egzekucijas, o vėliau lyg niekur nieko leidžia tūkstančius dolerių prabangioms vakarienėms.

Šiaurės Korėjos kariuomenės pulkininko dukra Hee Yeon Lim tvirtina, kad šalies lyderis turi savo sekso vergių, kurias labai slepia nuo visuomenės akių.

Merginai pavyko nukakti į Pietų Korėjos sostinę Seulą. Iš Šiaurės Korėjos ji kartu su motina ir broliu paspruko 2015 metais. Esą galutinai apsispręsti jai padėjo šiurpi patirtis – ji savo akimis matė, kaip bendraklasės grobiamos ir verčiamos sekso vergėmis.

Su „Mirror“ žurnalistais mergina kalbėjosi slaptoje vietoje. Jiems ji ir papasakojusi, kad nuo mažų dienų žinojo vieną svarbų dalyką – jokiais būdais nevalia abejoti tuometiniu šalies lyderiu Kim Jong Ilu.

Nuogąstaudama dėl saugumo, ji pasikeitė savo vardą. Teigia labai bijojusi, nes Pchenjane prisižiūrėjo siaubingų dalykų.

Kim Jong Unas

Mergina sako, kad buvo viena iš 10 tūkst. žmonių, kurie tapo liudininkais itin makabriškos egzekucijos – ji matė, kaip 11 muzikantų apkaltinami ir pripažįstami kaltais kūrę pornografinį filmą.

Ji pridūrė: „Muzikantai buvo atvesdinti per prievartą. Jie buvo surišti, veidai paslėpti po kaukėmis. Praktiškai esu tikra, kad jiems buvo užkimštos burnos, kad nekeltų triukšmo, nemaldautų pasigailėjimo ir nešauktų“.

„Nuo tą dieną pamatyto vaizdo mane supykino. Jie nužudyti priešlėktuviniais ginklais. Daugiau nei 10 tūkst. žmonių buvo priversti stebėti, kas vyksta. Kai kurie stovėjo visai arti – vos už 60 centimetrų. Kai duotas nurodymas šauti, garsas buvo kurtinantis.

Buvo tiesiog klaiku. Šaudė be paliovos. Iš muzikantų liko tuščia vieta. Šlapios kraujo dėmės ir maži skuteliai. Tarsi to dar būtų maža, atvažiavo tankai, kurie palaikus galutinai sulygino su žeme. Prisiminimai taip pat kelia šleikštulį“, – teigia mergina.

Hee Yeon Lim papasakojo ir dar vieną istoriją, nuo kurios šiaušiasi oda. Pasirodo, mokyklos laikais jos dailiausios bendraklasės buvo atrinktos tarnauti šalies lyderiui. Jos buvo mokomos daryti jam masažą ar teikti net pačias intymiausias paslaugas.

„Jos buvo išvežamos tarnauti lyderiui, apgyvendintos viename iš jo slėptuvių. Viena iš jų pareigų – paduoti jam prabangų maistą.

Pavyzdžiui, ikrus ir kitus delikatesus“, – tvirtina mergina.

Jeigu merginos ką nors padarydavo ne taip ar tiesiog nepaklusdavo, dingdavo kaip į vandenį. Dingdavo ir pastojusios, sako ji.

Paklausta, kaip vertina dabartinę situaciją, Hee Yeon Lim atsakė, jog Kim Jong Unas dabar visam pasauliui grasina karu, nes yra išsigandęs ir „neturi kito pasirinkimo“.

Ji teigia, kad Šiaurės Korėjos gyventojai atvirai palaiko Kim Jong Uną, nes priešingu atveju jų laukia žiauri mirtis, nuo kurios neapsaugoti net ir patys lyderio artimiausi.