Šuns išpuolis, kuris truko daugiau nei 20 minučių, galėjo būti sustabdytas, tačiau girtas tėvas to nepadarė. Vėliau vyras policijai sakė išgėręs aštuonias skardines alaus, tačiau taksi vairuotojas paliudijo lemtingąjį vakarą šeimos namų adresu pristatęs dar daugiau svaigalų.

Tą dieną kai vyko močiutės laidotuvės, Maria Blacklin paliko savo sūnelį su tėvu, kad šis juo pasirūpintų, kol jos nebus namuose.

Šuo įprastai buvo laikomas sode, nors jam ir buvo leidžiama įeiti į virtuvę. Tądien jis dėl nepaaiškinamų priežasčių čiupo vaikiškame gulte gulėjusį naujagimį ir ėmė jį draskyti.

Namo grįžusi mama pakraupo pamačiusi melsvą sūnaus kūnelį telkšančioje kraujo baloje. Atvykę paramedikai dar bandė mažylį gaivinti, tačiau jų pastangos nuėjo perniek. Reggie patyrė siaubingus sužalojimus, kurie nebuvo suderinami su gyvybe.

Visą laiką pramiegojęs tėvas teisinosi buvęs labai pavargęs. Vyras atsisakė nusistatyti girtumą, nors policijos pareigūnai apibūdino jį kaip „pasirodžiusį girtą“.

Tėvas, dėl kurio aplaidumo teko laidoti nė mėnesio nesulaukusį naujagimį, laidotuvėse nešė karstelį ir atrodė sugniuždytas. Po tragedijos jis susirgo depresija ir vis dar kenčia nuo potrauminio streso.

„Jis visiškai palūžęs“, - teismo posėdyje sakė R. Young interesams atstovaujanti advokatė, - „Nėra nieko ką jis galėtų padaryti, nebent pasukti laikrodį atgal ir grąžinti savo vaiką.“

Teisėjas nebuvo gailestingas: pasiuntė R. Young į kalėjimą 21 mėnesiui ir jam buvo uždrausta laikyti bet kokį šunį septynerius metus.

Daugiau naujienų saviems Jungtinėje Karalystėje - tiesa.com.