Italų policija pranešė apie neįprastą įvykį Milane. Lenkijos pilietis Lukaszas H., kuris jau daug metų gyvena Didžiojoje Britanijoje, apsimetęs norintis surengti fotosesiją, stotyje susitiko su modeliu dirbančia 20-mete brite. Vyras nuvedė merginą į netoli esantį butą, kuriame turėjo būti fotostudija. Patalpoje, padedamas kito asmens, suleido 20-metei svaigalų. Kai mergina prarado sąmonę, Lukaszas H. paslėpė ją lagamine.

Remiantis policijos pateikta informacija, 30-metis išvežė modelį į Borgia miestelį, esantį netoli Turino. Lenkas ir jo padėjėjas, kurio tapatybė kol kas nėra žinoma, bandė parduoti merginą internete už daugiau nei 200 tūkst. svarų sterlingų (apie 221 tūkst. eurų). Kai jiems tai nepavyko, jie pradėjo reikalauti išpirkos iš modelio agento.

Šešias dienas mergina buvo kalinama ir pririšta prie baldų. Merginos agentas kreipėsi į policiją. Tačiau tarnybos nespėjo nieko imtis, mat Lukaszas H. ir jo bendrininkas nusprendė merginą paleisti, nes sužinojo, kad ji turi dvejų metų dukrą, o jie negrobia motinų. Tuomet lenkas nuvežė merginą į britų konsulatą Milane. Po kelių dienų jis buvo suimtas italų policijos.