Žinybos duomenimis, incidentas įvyko Petarės rajone, Venesuelos sostinės Karakaso rytuose. Pasak opozicijai atstovaujančio parlamento deputato Angelo Alvarado, paauglys mirė nuo šautinės žaizdos. Kaip teigia parlamentaras, atsakomybė už jo žūtį tenka nacionalinei gvardijai.

Anksčiau trečiadienį prokuratūra pranešė apie protestuotojo žūtį Meridos valstijos Echido mieste šalies šiaurės vakaruose. Laikraščio „El Nacional“ duomenimis, vyras žuvo per protestuotojų ir nacionalinės gvardijos susirėmimus.

Trečiadienį Venesuelos opozicija ir jos šalininkai pradėjo dviejų dienų streiką, reikalaudami atšaukti rinkimus į Konstitucinę asamblėją. Streiko metu tęsiamos protesto akcijos gatvėse.

Venesueloje nuo balandžio pradžios nesiliauja masiniai protestai prieš Aukščiausiojo teismo sprendimą gerokai apriboti opozicijos kontroliuojamos Nacionalinės Asamblėjos valdžią. Šis sprendimas buvo atšauktas, bet opozicijos šalininkai išėjo į gatves, reikalaudami atstatydinti AT narius ir surengti pirmalaikius rinkimus. Per šį laiką žuvo daugiau kaip 100 žmonių, nukentėjo apie pusantro tūkstančio, keli tūkstančiai buvo suimti.

Padėtį dar labiau sukomplikavo gegužės mėnesį Venesuelos prezidento Nicolaso Maduro priimtas sprendimas sušaukti Konstitucinę asamblėją, prieš tai nesurengus referendumo. Rinkimai į Konstitucinę asamblėją, kuri gali reformuoti valstybės valdymo sistemą ir pakeisti konstituciją, įvyks liepos 30 d.