Emilios Varslauskaitės draugai džiaugiasi vasara, o ji vaidina apsėstos lėlės auklę „Užkeiktame name“, rašo standard.co.uk.

Rytų Londone specialiai pastatytame Viktorijos stiliaus name lankytojai kviečiami žengti pro duris į paslaptingą ir šiurpų pasaulį. Drąsuoliai kviečiami ieškoti 12 m. mergaitės (ją vaidina Emilia), kur žaidžia su demono apsėsta lėle Annabelle ir vaikšto po užkeiktą namą. Greitai atgyja lėlės viduje tūnojęs demonas – ir prasideda siaubingi dalykai...

Mažoji aktorė su tėvais gyvena Londono Carshaltono priemiestyje. Ji pasakoja, kad labai stengiasi gąsdinti žmones: „Personažas labai keistas, jai patinka gąsdinti žmones. Vaidinau siaubo filmuose, žinau, kaip vaidinti baimę keliantį personažą. Ir šiaip manau, esu baimę keliantis žmogus. Man liepė kiek įmanoma stipriau gąsdinti žmones. Kai žmonės įeina į vidų, aš žaidžiu su lėle. Aš turiu kalbinti atėjusius žodžius ir nekreipti dėmesio į tai, kas aplink vyksta.“

„Dauguma mano draugų atostogauja. Bet taip dar geriau – ateityje tai padės tapti geresne aktore. Atostogos juk ne per daug naudingos ateičiai, tiesa? Norėjau tapti aktore dar nuo tada, kai buvau visai maža. Lankau vaidybos menų mokyklą, kad įgaučiau pasitikėjimo, – pasakojo mergaitė.

Ši šiurpi pramoga „Užkeiktas namas“ sukurta pagal siaubo filmą „Annabelle: Creation“, kuris yra tęsinys 2014 m. filmo „Annabelle“ (visame pasaulyje surinkta 257 mln. dolerių už bilietus). Šiuos filmus įkvėpė amerikiečių siaubo serialas „The Conjuring“.

Emilia nematė nei filmo, kurį leidžiama žiūrėti tik nuo 15 metų, nei pristatomojo filmuko. Tiesa, mergaitė jau filmavosi keliuose trumpuose siaubo filmuose ir sako,turinti patirties tokiam vaidmeniui.

„Užkeikto namo“ performanso kūrėjai konsultavosi su kino režisieriumi Davidu F. Sandbergu. Kūrėjai sako, kad ši pramoga – ne silpnų nervų žmonėms. Lankytojai pirmiausia turės pasirašyti dokumentą, kad nereikš jokių pretenzijų, tik tada bus įleidžiami į užkeiktą namą.