Rusijos prezidento Vladimiro Putino saugumas vizito į Hamburge vykusį Didžiojo dvidešimtuko (G-20) lyderių susitikimą metu tinkamai užtikrinamas, pareiškė D. Peskovas, informuoja interfax.ru.

„Nekomentuosiu klausimo, nes visi klausimai, susiję su prezidento kelionėmis, tiesiogiai susiję su saugumu. Prezidento saugumas užtikrinamas tinkamu lygiu, imamasi visų priemonių, kurios laikomos tikslingomis“, – sakė D. Peskovas žurnalistams.

Taip jis pakomentavo vieno žurnalisto klausimą apie tai, ar tikrai prezidentinis lėktuvas, kaip rašė žiniasklaida, kuris skrido į G20 viršūnių susitikimą Hamburge, atliko 500 km lankstą, taip apskrisdamas NATO šalis.

D. Peskovas pabrėžė, kad neramumai Hamburge neturėjo jokios įtakos saugumo priemonėms, nes jos ir taip buvo sustiprintos.

„Kaip ir minėta, neturi jokios įtakos. Kaip buvo sustiprintos saugumo priemonės, – veikiausiai tokio pobūdžio yra kiekvienas tokio lygio viršūnių susitikimas, – taip ir toliau jos realizuojamos, nieko išskirtinio mes nepastebime“, – sakė D. Peskovas.

DELFI primena, kad Rusijos prezidentas V. Putinas penktadienį atvyko į Vokietijos šiaurinį Hamburgo miestą, kur vyko Didžiojo dvidešimtuko (G-20) viršūnių susitikimas, ir dalyvavo keliose svarbiose derybose, įskaitant pirmąjį tiesioginį susitikimą su JAV prezidentu Donaldu Trumpu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (888)