M. Perez, kuri yra septintą mėnesį nėščia, paskambino į 911 ir pasakė, kad netyčia nužudė savo vaikiną šūviu į krūtinę, jiems filmuojant video.

Jai pateikti kaltinimai dėl netyčinės antrojo laipsnio žmogžudystės. CNN nepavyko susisiekti su M. Perez advokatu.

„Jie mylėjo vienas kitą. Tiesiog jų pokštas baigėsi nesėkmingai“, – sakė P. Ruizo teta Claudia Ruiz.

Pora turėjo vieną vaiką, laukėsi kito, pasakojo teta.

Jis manė, kad knyga sulaikys kulką

M. Perez teigimu, jos vaikinas norėjo sukurti video ir įkelti į interneto svetainę „YouTbe“. Jis įtikino, kad M. Perez šautų į knygą, kurią jis laiką prie krūtinės. Jis manė, kad knyga sulaikys kulką.

Kaip M. Perez pasakojo policijai, vaikinas ją įtikino, kad tai nepavojinga ir parodė jai knygą kuri iš tiesų sulaikė kulką. Jis pastatė dvi filmavimo kameras ir tikėjosi, kad pavojingo triuko video sulauks didelio populiarumo „YouTube“. Jis atsistojo, prisidėjo prie krūtinės knygą, o ji šovė maždaug 30 cm atstumu iš pistoleto „Desert Eagle“.

Knyga kulkos nesulaikė, medikų teigimu, P. Ruizas mirė nuo vieno šūvio į krūtinę.

P. Ruizo tetos teigimu, jie norėjo surinkti kuo daugiau peržiūrų „YouTube“. „Neįsivaizduoju, kodėl jie manė, kad knyga sulaikys kulką“, – sakė moteris.

Filmuota medžiaga laikoma įrodymu, ji neviešinama.

Praėjusį pirmadienį vakare M. Perez parašė tviteryje, kad jie su Pedro tikriausiai filmuos labai pavojingą sceną.

M. Perez gresia iki 10 metų kalėjimo ir iki 20 000 dolerių bauda, jeigu ji bus pripažinta kalta dėl neatsargaus nužudymo. Šiuo metu ji paleista už užstatą. Ji negali turėti šaunamojo ginklo, privalo informuoti advokatą apie savo buvimo vietą ir nešioti prietaisą su GPS. Teismas vyks liepos 5 d.