Trečiadienį buvo paskelbta, kad 68 nuo gaisro nukentėjusioms ir viską praradusioms šeimoms nauji butai bus nupirkti kaimynystėje esančiame daugiabutyje Kensingtono rajone.

„Šiuo metu teikiame pirmenybę visiems, kurie prarado būstą, ir stengiamės kuo greičiau surasti naujus pastovius namus kaiminystėje“, - sakė bendruomenės sekretorius Sajidas Javidas.

Tačiau atsirado kelios šeimos prabangiame name, kuriame yra sporto salė, baseinas ir visą parą dirbantis durininkas, kurios išreiškė nepasitenkinimą, neva, toks žingsnis yra „nesąžiningas“ jų atžvilgiu.

„Už šiuos butus mes sumokėjome daug pinigų ir ilgai bei sunkiai dirbome. Dabar šie žmonės čia įsikels ir nemokės administracinio mokesčio. Tai yra nesąžininga“, - Standard.co.uk sakė viena nepatenkinta prabangaus daugiabučio gyventoja.

Kitas kaimynas teigė, kad: „Man tikrai liūdna, kad žmonės prarado savo namus, tačiau yra daug žmonių, kurie čia investavo į nekilnojamąjį turtą, kurio vertė dabar nukris“.

Tiesa, taip mano ne visi kaimynai. Kiti pritarė, kad daugiabutyje daugelis butų yra laisvi, o tokioje situacijoje laikyti tuščius butus – nepriimtina.

Daugiau naujienų saviems Jungtinėje Karalystėje - tiesa.com.