„Jis šovė Charlie'iui tris kartus į krūtinę, suvyniojo jį į mėlyną brezentą ir įmetė į traktoriaus priekabą. Mane užrakino čia. Daugiau jo nebemačiau. Sakė, kad jis miręs ir palaidotas, kad ten yra ir daugiau žmonių kūnų“, – apie JAV šiurpinusį vyrą pasakojo jo auka.

Policija paviešino šį įrašą po to, kai T. Kohlheppas buvo nuteistas iki gyvos galvos už 7 žmonių nužudymą. Dalį jų atskleisti padėjo iš konteinerio išlaisvinta moteris. Jai žudikas pasakojo daug detalių apie aukas, kurias nužudė 2003-2016-ais metais.

Prieš tryliką metų įvykdyta žmogžudystė, kurios metu nušauti 4 žmonės, buvo neišaiškinta iki šiol. Pareigūnams leidus įtariamajam pasikalbėti su motina ir pažadėjus atiduoti jai jo pinigus, T. Kohlheppas prisipažino. Šios žmogžudystės atskleidė išskirtinai kraupų nusikaltėlio mąstymą.


„Tai buvo vienas didelis pastatas. Išvaliau jį per mažiau nei 30 sekundžių. Atsiprašau, bet jūs, vaikinai, manimi didžiuotumėtės. Kai aš susikaupiu, tai susikaupiu. Tai buvo lyg video žaidimas. Bet tai ne žaidimas, esate tą patyrę, ponai, puikiai žinote, apie ką aš kalbu“, – pasakojo suimtasis.

Pirmąjį nusikaltimą vyras įvykdė 1986-aisiais, būdamas 15-os jis pagrobė metais jaunesnę paauglę, nusitempė ją į savo namus, surišo, užklijavo burną ir išprievartavo. Po to, palydėjęs ją namo prigrasė niekaip nesakyti, antraip išžudys mažus jos broliukus. Už tai kalėjime 14 metų praleidęs jaunas vyras išėjo į laisvę ir persikraustęs į kitą valstiją ėmėsi žudynių.

Toddas Kohlheppas

Teismas nustatė, kad vyro intelektas labai aukštas, jis yra protingesnis už vidutinį žmogų, tačiau pavojingai mąstantis ir besielgiantis. Kalėjime nusikaltėlis įgijo išsilavinimą, baigė kompiuterinių mokslų bakalaurą ir išėjęs į laisvę netruko susirasti darbą.

T. Kohlheppo nužudymų scenarijais naudojosi detektyvinių serialų bei filmų kūrėjai.

Daugiau naujienų saviems Jungtinėje Karalystėje - tiesa.com.