Vyras nušovė keturis žmones, vėliau užsibarikadavo savo namuose. Buvo manoma, kad jis turi granatą. Po kurio laiko vyras padegė namus, o pats pabėgo. Jis buvo sugautas tik vėlų šeštadienio vakarą.

Policijos duomenimis, į ligoninę atvežti keli žmonės, patyrę įvairaus sunkumo sužalojimų, skelbia TASS.

Первое видео из подмосковного Кратово, где неизвестный расстрелял людей #Кратово #стрельба #полицияhttps://t.co/ckWXedV6QC pic.twitter.com/VSDNwt6L7B
— Пятый канал Новости (@5tv) June 10, 2017

Ugnį paleidęs vyras savo namuose užsibarikadavo. TASS nurodo, kad Rusijos nacionalinės gvardijos kovotojai pradėjo namo šturmą.

Kaimyninių namų gyventojai pasislėpė rūsiuose, rašo agentūra.

„RIA Novosti“ šaltinio teigimu, „gvardijos nariai kol kas negali patekti į namą, nes vyras, kaip spėjama, yra apsiginklavęs granata“.

Agentūros duomenimis, tame pastate gyvena dar keturios šeimos („RIA Novosti“ rašo, kad keturi žmonės). Kaimyninių namų gyventojai pasislėpė rūsiuose, rašo agentūra.

Oficialiais duomenimis, šaudęs vyras yra gimęs 1967 metais. TASS korespondentas, remdamasis liudininkų pasakojimais, skelbia, kad jis kovojo Čečėnijoje. Kaimynai teigia, kad žmogus serga psichine liga.

Pirminiais duomenimis, atakos priežastimi tapo „buitinis konfliktas, galbūt kivirčas šeimoje ar su kaimynais“, teigė „Interfax“ šaltinis. Jis taip pat nurodė, kad vyriškis gali būti apsvaigęs nuo „stimuliantų“, spėjama, kad nuo alkoholio.

Vėliau pranešta, kad įtariamajam vyrui pavyko pabėgti iš savo namų ir pasislėpti. Apie tai praneša „Ria Novosti“ ir „Interfax“ agentūrų šaltiniai.

„Jam pavyko pasprukti iš namo, kuriame slėpėsi. Teisėsauga imasi visų priemonių, šukuoja mišką“, - sakė „Ria Novosti“ pašnekovas.

„Interfaxo“ duomenimis, vyras yra sužeistas.

Šeštadienį vakare „Interfax“ pranešė, kad vyras yra apsuptas pareigūnų.