Plačiai paplitusi nuotrauka iš tos vakarienės pakurstė spėliones apie galimus ryšius tarp JAV prezidento Donaldo Trumpo administracijos ir Kremliaus. Tačiau Rusijos lyderis V. Putinas televizijos kanalui NBC sakė, kad jam tik vėliau buvo pasakyta, kas toks yra M. Flynnas.

2015 metų gruodį Rusijos prezidentas ir M. Flynnas dalyvavo iškilmingoje vakarienėje Maskvoje, skirtoje televizijos transliavimo tinklo RT pagerbimui. Tačiau per interviu NBC V. Putinas visiškai sumenkino ryšius su JAV generolu M. Flynnu.

„Aš pasakiau kalbą, tada pakalbėjau apie kažkokius kitus dalykus, atsikėliau ir išėjau. Ir tik po visko man pasakė: „Ar tu žinai, kad šis džentelmenas yra iš Amerikos ir susijęs su tam tikrais dalykais? Jis priklausė saugumo tarnyboms“. Ir viskas“, - paaiškino V. Putinas.

M. Flynnas iš patarėjo nacionalinio saugumo klausimais pareigų atleistas vasarį, nes per rinkimų kampaniją melavo apie ryšius su Rusija. Vėliau M. Flynnas pasinaudojo teise atsisakyti duoti parodymus prieš save, taip atsisakydamas liudyti JAV Senato žvalgybos komitetui apie savo ryšius su Rusija ir tariamą Maskvos kišimąsi į 2016 metais vykusius JAV prezidento rinkimus.

JAV lyderis D. Trumpas taip pat neigia apie bet kokius slaptus kontaktus su Rusija, Federalinio tyrimų biuro (FTB) vykdomą tyrimą apibūdindamas prieš jį nukreipta „raganų medžiokle“.