Pasak „Washington Times“, mokslo metai Sent Endriuso episkopalinėje mokykloje Potomako miestelyje kainuoja nuo 23 00 iki 40 000 JAV dolerių - priklausomai nuo amžiaus kategorijos.

Mokslo metai prasideda rugsėjo 5-ąją. Vadinasi, ir jauniausia Donaldo Trumpo atžala, ir pirmoji JAV dama, kurie šiuo metu gyvena Niujorke, jau po kelių mėnesių gyvens Baltuosiuose rūmuose.

M. Trump po savo vyro pergalės rinkimuose su sūnumi liko Niujorke, kad Barronas čia galėtų baigti šiuos mokslo metus. Tai sukėlė audringas diskusijas dėl papildomų saugumo kaštų.

Daugiau kaip pusė milijono žmonių pasirašė peticiją, reikalaujančią, kad Melania kraustytųsi į Vašingtoną. Anot žiniasklaidos, Niujorko policija nurodė pirmosios JAV damos ir Barrono apsaugai praėjusiais mėnesiais išleidusi nuo 127 000 iki 146 000 dolerių (116 000-133 000 eurų) per dieną.

Barronas yra vienintelis M. ir D. Trumpų vaikas. Prezidentas dar turi sūnus Doną ir Ericą bei dukterį Ivanką iš pirmosios santuokos su Ivana Trump bei dukterį Tiffany iš antrosios santuokos su Marla Maples.