Informacija apie renginį jau skelbiama valdžiai artimuose šaltiniuose. Pavyzdžiui, radijo stoties „Govorit Moskva“ puslapyje internete publikuojamas vyriausiojo redaktoriaus Sergejaus Dorenko raginimas dalyvauti akcijoje Maniežo aikštėje.

Kaip teigia „Dožd“ pašnekovai, artimi Kremliui, solidarumo su Sankt Peterburgu akcijos vyks skirtingomis dienomis skirtinguose miestuose.

Anksčiau skelbta, kad Sankt Peterburge jau rytoj vyks akcija teroristinio išpuolio aukoms atminti. Kituose miestuose tokios akcijos organizuojamos kitomis dienomis.

Anksčiau dienraštis „Kommersant“, remdamasis savo šaltiniais, skelbė, kad Rusijos prezidento administracija rekomendavo akcijas balandžio 8 dieną organizuoti visoje Rusijoje, „ypač ten, kur kovo 26 dieną vyko protesto demonstracijos“. Informaciją apie planus rengti mitingus patvirtino ir šaltiniai iš kelių regionų administracijų bei parlamentinių partijų būstinių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)