Visi kiti asmenys, tarp jų Donaldas Trumpas ir jį supantys universitetų atstovai afroamerikiečiai, stovi. Prezidentas aukšto rango universitetų atstovams savo biure surengė priėmimą.

Tai, kad K. Conway atsainiai klūpo ant sofos - ir dar su batais, socialiniuose tinkluose įvertinta, kaip prezidento patarėjos rodomas nepagarbos ženklas. „Baltuosiuose rūmuose susirinko labiausiai vertinami afroamerikiečių pedagogai, o K. Conway nesivargina rodyti jiems pagarbos ir formalaus mandagumo", - rašė vienas internautas moterų interneto forume „Jezebel.com".

„K. Conwaysu batais ant sofos Ovaliajame kabinete - puikiai tinka pademonstruoti nepagarbą, kurią rodo D. Trumpo komanda", - tviteryje rašė kitas komentatorius. „Nauja iliustracinė nuotrauka, demonstruojanti „baltąsias privilegijas", - antrino jam kitas.

K. Conway jau yra sulaukusi kritikos, kai vasario pradžioje interviu televizijai aktyviai reklamavo D. Trumpo dukters Ivankos mados liniją. Jau ir iš karto po prezidento inauguracijos ji sukėlė didelį furorą, kai kalbėjo apie „alternatyvius faktus". Konkrečiai ji tada omenyje turėjo klaidingus D. Trumpo atstovo Seanas Spiceris teiginius, kad D. Trumpo inauguraciją stebėjo didžiausias istorijoje žiūrovų skaičius.