S. Spiceris yra gerai pažįstamas veidas Vašingtone, nes ilgą laiką buvo Respublikonų nacionalinio komiteto pagrindinis atstovas spaudai.

Į aukštus Baltųjų rūmų spaudos tarnybos postus taip pat skiriami Jasonas Milleris, dirbsiantis komunikacijų direktoriumi, Danas Scavino, eisiantis socialinės žiniasklaidos direktoriaus pareigas, bei Hope Hicks, kuri bus strateginių komunikacijų direktorė.

„Seanas, Hope, Jasonas ir Danas buvo svarbūs mano komandos nariai kampanijos ir pereinamojo laikotarpio metu“, – sakoma D. Trumpo pareiškime iš jo valdos „Mar-a-Lago“ Floridos pietuose, kur jis leidžia Kalėdų atostogas.

„Labai džiaugiuosi, kad jie vadovaus komandai, perduosiančiai mano darbotvarkę, kuri padarys Ameriką vėl didžią“, – sakė išrinktasis prezidentas.

Laikraštis „The New York Times“ rašo, kad D. Trumpas tikėjosi įtikinti savo buvusią kampanijos vadovę Kellyanne Conway prisiimti bent dalį atstovo spaudai pareigų, tačiau ji atsisakė.

K. Conway už savo svarbų vaidmenį per sėkmingą D. Trumpo rinkimų kampaniją ketvirtadienį buvo apdovanota išrinktojo prezidento patarėjos postu.