Remiantis meteorologų duomenimis, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį ir naktį į šeštadienį Maskvoje iškrito 30 milimetrų kritulių, o tai praktiškai pusė lapkričio mėnesio normos (58 milimetrai). Kai kuriuose Pamaskvės rajonuose iškrito 20 centimetrų sniego. Maskvoje ir jos apylinkėse sniego storis svyruoja nuo 9 iki 14 centimetrų.

Rusijos sostinės komunalinių tarnybų darbuotojai dėl sudėtingų oro sąlygų jau nuo lapkričio 9 dienos dirba ypatingu režimu. Sniego padarinius likviduoja daugiau nei 10 tūkst. sniego valymo mašinų ir 20 tūkst. darbininkų, praneša „Interfax“.

Remiantis sinoptikų duomenimis, ciklonas ramybės Maskvai neduos ir šeštadienį, numatomas debesuotumas ir krituliai, daugiausia sniegas.
Meteorologai perspėja, kad snygio Maskvoje galima tikėtis ir lapkričio 12 dieną, pūs smarkus vėjas, prognozuojamas plikledis.

Remiantis žiniasklaidos turimais duomenimis, šeštadienį iki 10.40 val. Maskvos Šeremetjevo oro uoste buvo atšaukti 67 skrydžiai, 21 skrydis atidėtas. Domodedovo oro uoste atšaukta 13 skrydžių, sulaikyta – 10. Vnukovo oro uoste atšauktas vienas skrydis.