Protestuotojai išreiškė liūdesį, pyktį ir įtūžį. Minios piktinosi išrinktu nauju prezidentu, pasitaikė vandalizmo atvejų.

D. Trumpui pasakius pergalės kalbą Niujorke, apie 1 500 žmonių susirinko prie Kalifornijos universiteto Los Andžele. Demonstracija pasiekė didžiausią įkarštį apie 13 val. (vietos laiku) – prie Westwood bulvaro parduotuvės šiukšlių konteineryje buvo padegta D. Trumpo pavidalo lėlė.

Liepsna buvo nedidelė, rimtų incidentų neužfiksuota, policija informavo, kad žmonės buvo taikūs.

19 m. N. J. Omorogieva sakė, kad jai skauda širdį dėl rinkimų rezultatų, o pamačiusi minią Westwood bulvare, ji prisijungė: „Be abejonės, prisijungiau. Norėjau apkabinti nevilties apimtus žmones.“
Oklande protestuotojai išdaužė laikraščio „Oakland Tribune“ biuro langą, padegė šiukšlių konteinerius, padangas, žmonės taip pat degino D. Trumpo atvaizdus.

Kalifornijos Santa Barbaros universitete šimtai studentų surengė demonstraciją miestelyje ir vaikščiojo skanduodami: „Ne mano prezidentas. Ne mano prezidentas.“ Vienas studentas laikė Meksikos vėliavą.

Apie 500 studentų susirinko į demonstraciją San Diego universiteto „La Jolla“ studentų miestelyje, protestuodami prieš D. Trumpo pergalę rinkimuose.