Tuometiniam „Access Hollywood“ vedėjui Billy Bushui jis gyrėsi, kad tiesiog prieina prie „gražios“ moters ir „čiumpa“ už pačios intymiausios vietelės. Kuo toliau, tuo gražiau: netrukus verslininkas ir politikas paaiškina: „jeigu esi žvaigždė, gali taip elgtis“, skelbia cbsnews.com.

Tiesą sakant, sunku ir įsivaizduoti dar skaudesnį smūgį kandidato į prezidento postą rinkimų kampanijai. Ekspertai teigia, kad tai mirtinas dūris, niekais paverčiantis visą jo tikrą ar tariamą pažangą – neabejojama, kad kas jau kas, o moterys už jį tikrai nebalsuos.

D. Trumpo komanda jau nebegali apsimesti, kad viskas gerai – dramblio kambaryje nepaslėpsi, kaip sako britai.

Tad įsivaizduokite mados žinovų nuostabą, pamačius, kaip antriesiems debatams pasipuošė galbūt būsimoji pirmoji Jungtinių Amerikos Valstijų ponia – iš pirmo žvilgsnio tarsi nieko ypatingo: fuksijos spalvos „Gucci“ palaidinė.

Bet yra vienas labai svarbus „bet“ – kaspinas po kaklu. Kodėl? O gi dėl dviprasmiško šio po kaklu rišamo kaspino pavadinimo. Jis vadinamas „katytės kaspinėliu“. Termino pavadinimas anglų kalba kelia dviprasmiškų asociacijų, nes šiuo žodžiu neretai vadinama ir intymiausia moters vietelė (taip, ta pati, už kuriuos čiupti sau esą leidžia D. Trumpas).

„Katytės kaspinėlis“ – populiarus terminas mados pasaulyje. Jis ypatingai išpopuliarėjo XX amžiaus viduryje, o prie to daug prisidėjo tokie garsūs mados vardai kaip Coco Chanel, Yvesas Saint Laurentas ir Omaras Kiamas.

Tiesą sakant, kai 1979 metais Didžiosios Britanijos vyriausybei ėmė vadovauti Margaret Thatcher, „katytės kaspinėlis“ tapo skiriamuoju jos stiliaus akcentu.

Kaip teigiama drabužiais prekiaujame portale MatchesFashion.com, „Katytės kaspinėlis“ – vienas iš subtiliausių būdų „Gucci“ naujai atrastai eklektikos sampratai išreikšti. Ši fuksijos spalvos palaidinė pasiūta iš itališko šilko. Vintažinį stilių dar paryškina švelni pečių linija ir sagomis dekoruoti rankogaliai“.

Melania antriesiems debatams šią palaidinę priderino prie tos pačios spalvos kelnių – socialinėje žiniasklaidoje derinys tikrai neliko nepastebėtas.

Gana keistas @MELANIATRUMP stiliaus pasirinkimas šiam vakarui. Ji vilki @gucci „katytės kaspinėlio“ palaidinę“, – parašė vienas vartotojas.

D. Trumpo rinkiminė kampanija tvirtina, kad palaidinės pasirinkimas neturi nieko bendro su politika – tai išskirtinai stiliaus sprendimas, tačiau, panašu, paprasti žmonės šiuo klausimu turi kitą nuomonę.