Laikydamasis už rankų su žmona Laura ir pirmąja šalies ponia Michelle Obama, G. W. Bushas linksmai šypsosi ir skambant „Battle Hym of the Republic“ entuziastingai linguoja į šalis, bandydamas gera nuotaika ne laiku ir ne vietoje užkrėsti ir aplinkinius.

Socialinė žiniasklaida buvusiam prezidentui negailestinga. Daugybė žmonių klausia, ar toks jo elgesys buvo priimtinas tokia liūdna ir skaudžia proga.

„Šiaip G. W. Bushas man labai patinka, tačiau kurių galų per tą dainą jis ėmė šokti? Krypavo į šalis kaip užsuktas“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Rogeris Cullinsas.

Kelly Bird pastebėjimas: „George‘as W Bushas šoko giedant žodžius „Glory Glory Hallelujah“ per #DallasMemorial, kai žmonių širdys plyšo iš skausmo“.

Kiti atkreipė dėmesį, kokia pasimetusi nuo metu buvo JAV prezidento Baracko Obamos žmona Michelle.

„M. Obamos žvilgsnis, kai G. W Bushas pradeda šokti, labai iškalbingas“, – sako Steve‘as Silbermanas.

Buvo ir tokių, kuriems buvusio prezidento šokio judesiai tiesiog sukėlė nuoširdų juoką.

„George‘as Bushas man pakėlė nuotaiką visai dienai – šokis skambant žodžiams „Glory Glory Hallelujah“, už rankos laikant Michellę Obamą“, – rašo Brooke‘as Erdmanas.

G. W. Bushas ir seniau ne kartą buvo atsidūręs dėmesio centre dėl meilės muzikai ir šokiui. Per renginį Baltuosiuose rūmuose 2007 metais, skirtą atkreipti dėmesį į maliarijos keliamą pavojų, jis prisijungė prie šokėjų iš Senegalo.