Tvirtinama, kad Vonsano uostamiestyje apsistojusi prabangi barža turi milžinišką baseiną, vandens čiuožyklas ir kajutes, kuriose pilna merginų. Detales apie itin slaptą laisvalaikio vietą atskleidė virtuvės šefas iš Italijos Ermanno Furlanis, kuris kartą buvo nuskraidintas į Pchenjaną paruošti maisto Šiaurės Korėjos elitui.

E. Furlanis teigia, kad stačiakampio formos laive yra platforma mažesniems laivams prisišvartuoti, trys aukštai gyvenamųjų patalpų, apsaugos bokštas ir į baseiną vedanti vandens čiuožykla.
Virtuvės šefas kartu su kolegomis į Šiaurės Korėją gaminti picų buvo nuskraidinti 1997 metais, kai šalį siaubė badmetis. Tuo metu šaliai vadovavo dabartinio diktatoriaus tėvas Kim Jong Ilas. E. Furlanis teigia dirbęs prabangioje Kim Jong Ilo jachtoje ir matęs šią baržą.

Palydovas užfiksavo prabangią jachtą Š. Korėjoje

Iš palydovo darytose nuotraukose matyti, kad barža vis dar egzistuoja ir greičiausiai buvo perduota tironui Kim Jong Unui.

Virtuvės šefas E. Furlanis „Daily Star Online“ pasakojo, kad barža „išties mobili“ ir juda tarp salų.

Kalbėdamas apie plaukiojančius rūmus lankiusius svečius, italas prisiminė: „Atvykdavo grupė sportininkų, kurie buvo apgyvendinti tame pačiame kaime kaip ir mes. Vieną dieną iš baržos motoriniu laivu atplaukė pora gražių merginų. Viena jų gyveno mūsų patalpose. Ji galėjo būti tarp 22 ir 25 metų. Tai buvo žavi mergina juodais ne per ilgais plaukais, ji vilkėjo vakarietiškus drabužius. Mes matėme ją ir dar kitą merginą, jachta atplaukiančias iš plaukiojančios baržos. Manau, kad jos buvo palydovės“.

Moterys Šiaurės Korėjoje

Pernai metais E. Furlanis papasakojo apie Šiaurės Korėjos diktatoriaus maniją maistui ir pavadino jo susidomėjimą valgiu „nenormaliu“. Jis prisiminė: „Jam labai patiko pica su salamiu… pepperoni pica. Šioms picoms jis teikė pirmenybę. Įdomu tai, kad jis negalėjo valgyti picos su ančiuviais“.

Virtuvės šefas iš Italijos buvo įdarbintas kulinarijos institute, kurį atidarė buvęs diktatorius, norėdamas mėgautis geriausių pasaulio virtuvių maistu.

E. Furlanis pasakoja: „Mes patys galėjome ragauti patiekalus iš viso pasaulio. Daugybė rusiškų sriubų, daug prancūziškų paštetų ir daugybė mėsos patiekalų iš Jungtinės Karalystės“.

Virtuvės šefas taip pat užsiminė, kad Kim Jong Unas galėjo paveldėti Šiaurės Korėjos elitui būdingą potraukį mėsai, dėl ko jis priaugo tiek daug svorio.

„Jiems taip patinka mėsa, kumpis, salamis, Parmos kumpis, – pasakoja E. Furlanis. – Šiaurės Korėjoje jie dievina „bulgogi“ (korėjietiškas marinuotos jautienos patiekalas), o mes žinome, kad mėsa nėra sveika, jeigu valgome jos per daug“.

„Nesu gydytojas, tačiau ką matome iš nuotraukų, galime sakyti, kad jo mityba visiškai nesveika“, – reziumavo virtuvės šefas iš Italijos.