24 metų Irano gyventojas Sajadas Gharibi sveria beveik 155 kilogramus – praktiškai visą šį svorį sudaro raumenys.

Visai neseniai milžinas socialinėje žiniasklaidoje, kur jį seka 127 tūkst. gerbėjų, paskelbė ketinantis prisijungti prie su „Islamo valstybės“ islamistais, okupuojančiais Siriją , kovojančių Irano pajėgų.

Pats S. Gharabi teigia, kad toks įspūdingas kūno sudėjimas – genų nuopelnas. Būtent dėl tokio įspūdingo sudėjimo jam pastaruoju metu tenka neigti gandus, kad jis yra „Islamo valstybės“ budelis, dar vadinamas Buldozeriu, skelbia „9 News“.

Apie Irano Hulko asmeninį gyvenimą žinoma labai mažai, tačiau, kaip skelbia žiniasklaida, „galas teroristams, siaubiantiems Siriją“ – tikslas, kuris itin artimas jo didelei širdžiai.

Nuožmios išvaizdos milžinas socialiniame tinkle „Instagram“ – kultinė asmeninė. Ten jis daugiausia skelbia informaciją susijusia su tuo, ką jis išmano geriausiai – sportą.

A photo posted by original page (@sajadgharibii) on Jun 29, 2016 at 8:53am PDT

Nepaisant to, jo paskyroje ne vien pranešimai apie maistą ir svorių kilnojimą. Milžinas internete skelbia ir daug asmenukių bei gana atvirų nuotraukų, atskleidžiančių, kaip tokie raumenų kalnai atrodo be drabužių.

A photo posted by original page (@sajadgharibii) on Jun 3, 2016 at 11:18am PDT

Stiprus ir drąsus vyras vadinamas ne tik Irano Hulku – jis dar pravardžiuojamas ir Herakliu. Skelbiama, kad stipruolis gali išrauti daugiau nei 180 kilogramų – kitaip tariant, iškelia daugiau nei sveria pats.

S. Gharabi ne kartą dalyvavo įvairiose kūno rengybos varžybose, kur gynė Irano garbę.

Nuo tada, kai jo paskyros socialinėje žiniasklaidoje ėmė sparčiai populiarėti, Heraklis iš Persijos tapo tikta interneto sensacija.

Nors jis rašo persiškai, naudoja grotažymes anglų kalba, pavyzdžiui, #strongman #strongbody #big #muscles ir #powerful.

Laisvalaikiu Heraklis iš Irano mėgsta fotografuotis šalia daiktų, kurie šalia jo atrodo itin menki.

Vienai nuotraukai jis pozuoja su gaiviojo gėrimo „Fanta“ skardine. Kitoje – milžinas parduotuvėje su „Red Bull“ skardine. Įspūdingai atrodo ir kadras, kuriame jis savo didele ranka apglėbęs normalaus kūno sudėjimo bičiulį – kontrastas nepalieka abejingų.

A photo posted by original page (@sajadgharibii) on Apr 17, 2016 at 10:14am PDT