Šaltinio duomenimis, Rusijos tyrimų komiteto pareigūnai išsiaiškino, kad iki 2015 metų vasario 14 dienos nusikaltėliai naudojosi dviem SIM kortelėmis, kurios buvo įdėtos į naujus telefono aparatus, įsigytus kitų asmenų vardu.

Iš bylos duomenų aiškėja, kad politiko sekimas netikėtai buvo nutrauktas ir vėl pratęstas 2015 metų vasario 21 dieną. Operatyvininkai ir tyrėjai išsiaiškino, kad tą dieną nusikaltėliai pradėjo naudoti kitus telefono aparatus ir SIM korteles.

Pranešama, kad visai prieš nužudymą, kai B. Nemcovas prekybos centre buvo susitikęs su Anna Durickaja, du sujungimai tarp šių telefono aparatų buvo užfiksuoti Raudonosios aikštės rajone, o jau pačiu žmogžudystės momentu SIM kortelių turėtojai susiskambino Didžiojo Maskvos tilto rajone.

Kiek anksčiau buvo pranešta, kad B. Nemcovo dukra Žana apskundė teismui Tyrimų komiteto atsisakymą dėl jos tėvo nužudymo apklausti Nacionalinės gvardijos vadovą Viktorą Zolotovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)