Kalbėdamas MSNBC laidoje „Morning Joe“ antradienį, prasidedant balsavimui penkiose šiaurės rytinėse valstijose, B. Sandersas pareiškė, kad yra daug kvalifikuotų moterų, kurios galėtų toliau kartu su juo kovoti dėl viceprezidento posto, jeigu jis būtų išrinktas demokratų kandidatu į prezidentus.

„Elizabeth Warren yra tikra čempionė“, – pridūrė B. Sandersas.

B. Sandersas optimistiškai vertina savo galimybes antradienio pirminiuose rinkimuose, tačiau sako, kad „jų rankos surištos“, nes valstijose, kuriose vyksta balsavimas, rinkimuose negali dalyvauti nepriklausomi rinkėjai.

Dalyvaudamas ABC rytinėje laidoje „Good Morning Amerika“ antradienį B. Sandersas sakė, kad „nenori būti blogos žinios nešėjas, bet rinkimai dar nesibaigė“.

Vermonto senatorius sakė, kad „ruošiasi kovoti iki pat Filadelfijos suvažiavimo“. Tačiau paklaustas, ar toliau dalyvaus varžybose net ir tuo atveju, jeigu jo varžovė Hillary Clinton surinks pakankamai balsų, kad užsitikrintų demokratų nominaciją, jis atsakė: „Mes susiremsime Kalifornijoje, o tada pažiūrėsime kas nutiks“.

„Mes dalyvausime iki pabaigos“, – sakė jis interviu televizijai CNN antradienį.

Rytinėje ABC laidoje paklaustas, ar jis besąlygiškai palaikytų H. Clinton, jeigu ji būtų išrinkta demokratų kandidate į prezidentus. B. Sandersas atsakė, kad jis pakankamai daug dirba siekdamas užtikrinti, jog į Baltuosius rūmus nepatektų nė vienas respublikonas, tačiau, jeigu nebus paskirtas demokratų kandidatu, jis norėtų žinoti „kokia bus darbotvarkė“.