Michaelas Goguenas, dirbęs bendrovėje, kuri finansavo „Google“ ir „Paypal“, daugiau kaip 13 metų „seksualiai ir fiziškai“ smurtavo prieš Amber Laurel Baptiste, kurią atsivežė iš vieno Teksaso striptizo klubo, teigiama jos iškeltoje byloje.

A.L. Baptiste, kuri sako, kad ją dar penkiolikmetę iš Kanados į Jungtines Valstijas atgabeno prekeiviai žmonėmis, nuo technologijų titano patyrė „nesuskaičiuojamas valandas prievartinės sodomijos“, rašo „New York Post“.

Buvusi striptizo šokėja tvirtina, kad M. Goguenas versdavo ją kęsti žeminančius seksualinius aktus, „šešias valandas iš eilės“ prievartaudavo ją analiniu ar oraliniu būdu ir versdavo vadinti jį „karaliumi“ bei „imperatoriumi“.

Kovo 8 dieną Kalifornijos San Matėjo apygardoje iškeltame ieškinyje detalizuojamas kankinimų ir vergovės gyvenimas, kol A. L. Baptiste skraidydavo po pasaulį kartu su milijonieriumi, kaip jo žaisliukas.

Ji sako, kad M. Goguenas žadėjo išgelbėti ją nuo prekybos žmonėmis, bet virto dar baisesniu siaubūnu.

M. Goguenas, kuris buvo priverstas palikti savo poziciją bendrovėje „Sequoia Capital“, neneigia, kad su ieškove turėjo lytinių santykių, bet tikina, kad seksas buvo paremtas abipusiu sutikimu.

Jis iškėlė atsakomąją bylą A. L. Baptiste, teigdamas, kad ji yra „egzotiška šokėja... laukianti užmokesčio“.

Kapitalistas teigia, kad A. L. Baptiste yra dėl jo pamišusi ir siekia jį šantažuoti, nes pavydi jo žmonai.

Savo atsakomojoje byloje M. Goguenas pateikia elektroninius laiškus ir žinutes, kuriose A. L. Baptiste vadina jį „žavinguoju princu“, „gražiąja savo meile“ ir „saldžiausiu vyriškiu pasaulyje“.

Jo byloje taip pat galima rasti A. L. Baptiste „nuostabaus jųdviejų sekso“ aprašymus ir jos siųstas nuotraukas, kuriose ji žaismingai pozuoja vilkėdama apatiniu trikotažu.

A.L.Baptiste už patirtus išgyvenimus reikalauja 40 mln. dolerių ir teigia, kad jie buvo susitarę dėl tokio dydžio kompensacijos.

M. Goguenas, jau sumokėjęs ieškovei 10 mln. dolerių, teigė, kad ji yra „paniekos verta moteris“ ir „savo pačios nusivylimų“ auka.

Jis teigia, kad po to, kai pamėgino nutraukti jųdviejų santykius, A. L. Baptiste griebėsi keršto ir grasinimų sužlugdyti jo gyvenimą bei reputaciją.

Jis sakė neturėjęs kito pasirinkimo, kaip tik sumokėti jai 10 mln. dolerių, tačiau ji tuo nepasitenkino ir pradėjo reikalauti daugiau pinigų.

„Sequoia Capital“ išplatino pranešimą spaudai, kuriame M. Gogueno pasitraukimą iš bendrovės įvardijo „derama įvykių eiga“.

Filantropas M. Goguenas Montanoje, kur gyvena, yra gerbiamas už 2 mln. dolerių, kuriuos paaukojo kovai su vaikų pornografija ir prekyba žmonėmis.