Netrukus pavyko išaiškinti ir įtariamą žudiką – 27 metų Kajetaną Poznanskį, žinomos Varšuvos prokurorės sūnų. Pats žudikas, nežiūrint sutelktų didelių policijos pajėgų, dingo kaip į vandenį, rašo fakt.pl.

Nustatyta ir nužudytosios asmenybė. Tai – italų kalbos mokytoja Katarzyna J., kuri su savo vaikinu viename bute Volios rajone gyveno jau porą metų.

Daugelis faktų rodo, kad K.Poznanskis savo žiaurų nusikaltimą įvykdė sužavėtas inteligentiško serijinio žudiko Hannibalo Lekterio, kurį dauguma žmonių dar prisimena iš kino filmo „Avinėlių tylėjimas“, asmenybės.

Kaip sako Varšuvos prokuratūros atstovas spaudai Przemyslawas Nowakas, manoma, kad žudikas pabėgo iš Lenkijos, todėl planuojama gauti jo europinį arešto orderį.

Iki šiol nežinomos šios žiaurios žmogžudystės priežastys. Po kruopelytę nusikaltimą tyrinėjantys tardytojai atmeta keršto ir apiplėšimo motyvus.

Žinoma tik tiek, kad žmogžudystė buvo įvykdyta moters bute, kitame miesto gale, o jos lavonas su nukirsta galva pervežtas į Žolibožo gyvenvietę

Kaip rašo svetainė „Super express“, praėjus vos kelioms dienoms nuo šio žiauraus įvykio jis jau spėjo apaugti naujais tikrais, o gal ir pramanytais faktais: mokytojos kaimynė esą girdėjusi, kaip jai pjaunama galva. Savo nuomonę pareiškė ir Katarzynos J. sugyventinis, kuris grįžęs namo moters nerado, tačiau aptiko blogai nuplautas kraujo dėmes.

Jis su moterimi bandė susisiekti mobiliuoju telefonu, tačiau šis neatsakė, todėl ryte kreipėsi į policiją.

Svetainė spausdina ir įtariamo žudiko – inteligentiško veido su akinukais, skoningai apsirengusio vaikino – nuotrauką.