30-mečiai Blake'as Fitzgeraldas ir Brittany Harper Eskambijos apygardoje Floridoje spruko nuo policijos automobiliu, paskui – bėgte, kol galiausiai įvyko galutinė akistata su pareigūnais.

Apygardos šerifo įstaiga pranešė, kad B. Fitzgeraldas žuvo, o B. Harper buvo sužeista ir sulaikyta. Abu įtariamieji buvo ginkluoti, tačiau nežinia, ar jie šaudė į policiją.

Minima pora iš Misūrio pirmą nusikaltimą padarė sekmadienį, Alabamoje, kur pagrobė vieno viešbučio darbuotoją ir pavogė jo automobilį. Netrukus įkaitą jie paleido prie vieno namo, kur pavogė kitą automobilį ir įkaite paėmė moterį, kurią vėliau taip pat paleido.

Pirmadienį B. Fitzgeraldas ir B. Harper apiplėšė parduotuvę Džordžijoje ir pasuko į pietus, į Floridą, kur, kaip įtariama, įvykdė dar du apiplėšimus.

Pareigūnai siūlė 10 000 dolerių atlygį už informaciją, kuri padėtų juos sučiupti.

Tikrieji Bonnie ir Clyde'as 4-ajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje įvykdė virtinę bankų apiplėšimų ir nužudymų, kol galiausiai žuvo nuo teisėsaugos pareigūnų kulkų krušos.

Pagal jų istoriją 1967 metais buvo pastatytas filmas „Boni ir Klaidas“ (Bonnie and Clyde), kuriame vaidina Warrenas Beatty ir Faye Dunaway.