Balaklava veidą prisidengęs džihadistas, apsirengęs kamufliažine apranga, kalba prancūzų kalba. Matyti, kad vyras šviesiaplaukis. Vaizdo įraše jis apkaltinta vieną iš belaisvių esant šnipu ir šaltakraujiškai vienu šūviu į galvą jį nušauna.

Kiti vaizdo įraše pasirodę džihadistai, apsirengę juodai, paseka šviesiaplaukio vyro pavyzdžiu ir taip pat nušauna po vieną belaisvį.

Vyras kalba prancūziškai ir pagrasina, kad visų Islamo valstybės priešų laukia teroro aktai, kurie privers „pamiršti rugsėjo 11-tosios ir Paryžiaus atakas“.

Vėliau džihadistas pradeda kalbėti ispaniškai ir portugališkai. Jis pabrėžia, kad Islamo valstybė atsiims iš europiečių Andalūzijos regioną, Iberijos pusiasalyje, kurį nuo IX iki XVI amžiaus valdė musulmonai. Minimi Toledo ir Kordobos miestai.

Šiaurės Irake nufilmuotame 8 minučių vaizdo įraše matyti dar penki arabų kalba kalbantys belaisviai.

Vaizdo įraše užfiksuotas prancūzų džihadistas nėra vienintelis prancūzas, panaudotas Islamo valstybės propagandai. 2014 metais prancūzas Maxime'as Hauchardas, kuris musulmonu tapo tik sulaukęs 17 metų, pasirodė vaizdo įraše, kuriame buvo matomas ir nužudyto amerikiečio belaisvio Peterio Kassigo kūnas.