„Antradienį trylika žmonių žuvo po Rusijos surengto antskrydžio Sirijos Sarmino mieste. Tarp žuvusiųjų gydytojas fizioterapeutas, apsaugos darbuotojas, civilinės gynybos pareigūnas, apsaugos darbuotojas“,- „AFP“ sakė Sirijos žmogaus teisių aktyvistas ir „Syrian Observatory for Human Rights“ narys Rami Abdel Rahman.

Sarminas yra šiaurės vakarinėje Idlibo provincijoje ir jau ne kartą tapo Rusijos surengtų atakų taikiniu nuo pat antskrydžių Sirijoje pradžios rugsėjo mėnesį.

Aštrėjant situacijai, S. Lavrovas ir J. Kerry penktadienį derėsis dėl situacijos Sirijoje

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas ir JAV valstybės sekretorius Johnas Kerry penktadienį susitiks Vienoje aptarti Sirijos konflikto kartu su savo kolegomis iš Turkijos ir Saudo Arabijos, trečiadienį pranešė Maskva.

Rusijos užsienio reikalų ministerija apie tai pranešė po S.Lavrovo ir J.Kerry pokalbio telefonu ir po netikėto Sirijos prezidento Basharo al Assado apsilankymo Maskvoje antradienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3123)