„Mačiau aš tą interviu. Žinoma, buvo itin nekorektiška uždavinėti jai tokius klausimus. Mergaitė paprasčiausiai sutrikusi, sunkiai išgyvena“, – pareiškė T. Navka.

Interviu vyresnioji D. Peskovo dukra Jelizaveta, atsakydama į Ksenijos Sobčak klausimą, pareiškė, kad jos tėvo ir T. Navkos vestuvių nebuvo.

Pasak jos, „bet kokias nuotraukas galima padirbti, galima padaryti dekoracijas, galima papuošti žmones“.

„Naudotis šia situacija, kai vaikas yra emocijų įtakoje, manau yra nusikalstama. Normaliam, protingam žmogui tai suprantama, o piktanoriai tegul aptarinėja, jeigu jiems taip norisi, aš negaliu to uždrausti. Aš viliuosi ir tikiu, kad Liza užaugs, pati viską supras ir viską išsiaiškins“, – pakomentavo T. Navka.

Interviu gazeta.ru J. Peskova pasakojo, kad „mano esant neteisinga dalyvauti iškilmėse“ ir „stengiasi neaptarinėti santykių“ tarp D. Peskovo ir T. Navkos.

Jų santuokos ceremonija įvyko rugpjūčio 1 dieną Sočyje.

DELFI primena, kad prieš keletą dienų paviešintas D. Peskovo dukters interviu „Dožd“ žurnalistei K. Sobčiak.

Žurnalistei paklausus J. Peskovos, ką ši mano apie neseniai įvykusias tėvo vestuves, ši netikėtai pareiškė: „Juk vestuvių nebuvo“.

„Vestuvių nebuvo, aš pati jose nedalyvavau, kiek žinau, apie vestuves, apie kurias žino visi žmonės oficialia prasme, net ir kalbos negalėjo būti“, – patikino J. Peskova.

K. Sobčiak savo ruožtu nustebusi priminė, kad tuoktuvių dieną internete paskelbta daugybe nuotraukų iš vestuvių ceremonijos ir iškilmių. „Bet kokias nuotraukas galima padirbti, galima paruošti dekoracijas, galima išpuošti žmones. Nesakau, kad visi ten buvo tokie, bet nuotraukos atspindi toli gražu ne viską“, – paslaptingai sakė J. Peskova.

Į klausimą, ar T. Navka ir D. Peskovas susituokė, J. Peskova neatsakė patikindama, kad tai jos neliečia: „Tiesiog žinau, kad jokių vestuvių nebuvo, o visa tai, ką matė žmonės, tebuvo paprasta šventė, dar viena proga didžiulėms iškilmėms surengti“.

Kai K. Sobčiak pamėgino paklausti J. Peskovos, ar ji matė įrašą apie santuokos įregistravimą tėvo pase, mergina patikino, kad nėra mačiusi tėvo paso niekada gyvenime.

„Žmonėms jis pasakoja skirtingus dalykus, todėl iš tikrųjų nežinau tiesos“, – patikino ji. J. Peskvos teigimu, pats tėvas jai sakė, kad oficialaus santuokos su T. Navka įregistravimo nebuvo, o taip pat nebuvo ir pačių vestuvių.