Prancūzijos užjūrio teritorijos vietos pareigūnai sakė, kad į nurodytą vietą maždaug už 70 kilometrų nuo salos krantų, kurioje buvo pastebėtas nenustatytas objektas, išsiuntė laivą, virš jos turėtų praskristi karinis lėktuvas.

Iš Paryžiaus į Rejunjoną skridusio lėktuvo pilotas įtartiną daiktą pastebėjo antradienį ryte, lėktuvui skrendant 3 tūkst. metrų aukštyje, sakoma „Air France“ pranešime.

Malaizijos lėktuvas, skridęs reisu MH370, dingo pernai kovo 8 dieną, nepaaiškinamai nukrypęs nuo kurso, skrisdamas iš Kvala Lumpūro į Pekiną su 239 žmonėmis.

Šio lėktuvo dingimas lig šiol yra viena didžiausių paslapčių aviacijos istorijoje. Buvo surengta neregėto masto paieška Indijos vandenyne, pasinaudojus iš Žemės palydovų gautais duomenimis, nurodžiusiais tikėtiną šio lėktuvo skrydžio maršrutą.

Liepos pabaigoje vienas žmogus Reunjono saloje aptiko poros metrų ilgio sparno dalį, kuri buvo nugabenta į Prancūziją nuodugniam tyrimui, kurio ėmėsi aviacijos ekspertai, netrukus patvirtinę, kad sparno dalis priklauso dingusiam laineriui „Boeing 777“.

Nuo tada nuolat pasigirsta pavienių pranešimų apie žmonių pastebėtus daiktus, kurie gali būti dingusiojo lėktuvo dalys, tačiau iki šiol nė vienas jų nepasitvirtino.

Rejunjono pareigūnai taip pat sakė, jog į piloto nurodytą vietą išsiųstas laivas joje nieko nerado.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)