Šia nuotrauka socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino iškilmėse dalyvavusi verslininkė Jana Rudkovskaja, rašo inforesist.org.

„Pasakiškas mūsų princesės tortas“, – tokius žodžius po nuotrauka parašė ji.

Milžiniško dydžio ir įdomaus dizaino tortas buvo pagamintas antrajai vestuvių dienai. Neįprastas konditerijos gaminys sulaukė daugybės J. Rudkovskajos sekėjų ir kitų socialinio tinklo vartotojų komentarų.

„Nieko sau tortas. Tai fotošopas?“ – po nuotrauka štai tokį komentarą paliko žurnalistas ir tinklaraštininkas Olegas Kašinas.

„Saiko jausmas ir skonis apleido Rusiją“, – rašo interneto vartotojas.

„Matyt, nusprendė tortą paleisti į laikrodį“, – rašo kitas vartotojas.

„Koncepcija – „Karmen“, kurią kadaise ant ledo šoko nuotaka; vis dėlto ne itin optimistiška prognozė nei Karmen, nei Chosė“, – rašo dar vienas komentatorius.

„Man atrodo, kad ateiviai į šitą tortą įdėjo slaptą žinutę“, – nuomonę išsakė dar vienas vartotojas.

„Bado žaidynės“, – teigia kitas. „Įdomu, kokį atlyginimą mokame atstovui spaudai?“ – teiravosi dar vienas interneto platybių mėgėjas.

Dmitrijaus Peskovo ir Tatjanos Navkos vestuvės
Dmitrijaus Peskovo ir Tatjanos Navkos vestuvės

Žiniasklaidoje aptarinėjamas ir T. Navkos sutuoktiniui padovanotas brangus laikrodis.

Į jį dėmesį atkreipė opozicijos atstovas Aleksejus Navalnas, įtariantis valdininką, kurio oficialios pajamos siekia 9 mln. rublių (apie 134,6 tūkst. eurų) per metus, neteisėtu praturtėjimu.

Jo teigimu, laikrodis kainuoja 37 mln. rublių (apie 508,5 tūkst. eurų), rašo newsru.com.

„Aš – olimpinė čempionė. Labai daug dirbu, taip pat ir vasarą. Žinoma, uždirbdama savo darbu, galiu leisti nupirkti gerą dovaną. Man prieš vestuves, žinoma, iškilo klausimas – ką padovanoti mylimam vyrui?“ – duodama interviu leidiniui „Komsomolskaja pravda“ sakė T. Navka.

Pats D. Peskovas anksčiau taip pat pareiškė, kad laikrodį, su kuriuo pasirodė savo vestuvėse, jam padovanojo sutuoktinė. Prezidento atstovas spaudai taip pat pridūrė, kad „jis kainuoja gerokai pigiau, nei nurodo kai kurie draugai“.

DELFI primena, kad Rusijos prezidento spaudos sekretorius D. Peskovas ir olimpinė šokių ant ledo čempionė T. Navka šeštadienį oficialiai tapo vyru ir žmona.

Į jų vestuves Sočio viešbutyje „Rodina“ buvo pakviesta dešimtys svečių – politikų, valdininkų, sportininkų, kultūros veikėjų.

Prieš metus D. Peskovui ir T. Navkai gimė duktė Nadežda.

Iš pirmosios santuokos 40 metų T. Navka taip pat turi dukterį.

47 metų D. Peskovas iš ankstesnės santuokos turi tris vaikus – du sūnus ir dukterį.

Rusijos prezidento spaudos sekretorius nemėgsta kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą ir nekomentuoja jo permainų. „Tai niekam neturėtų rūpėti“, – sykį jis paaiškino žurnalistams.



Prieš vestuves buvo imtasi ypatingų saugumo priemonių, dėl jų kilo nemenkas skandalas. Besiilsinčių paplūdimyje prie „Rodina“ viešbučio paprašyta šventės metu poilsį rinktis kitoje vietoje.

„Tokių priemonių imtasi norint užtikrinti jaunavedžių ir svečių ramybę ir patogumą. Paplūdimiai bus saugomi. Šiandien pradėtas mūsų poilsiautųjų perkėlimas į tris netoliese esančias sanatorijas. Žmonės bus priversti apsistoti kitur vos trims dienoms. Kai viskas baigsis, jie galės grįžti į savo numerius. Svarbiausia, kad svečiai jaustųsi gerai, nesuktų galvos dėl saugumo, jiems netrukdytų smalsuoliai ir žurnalistai“, – teigėviešbučio atstovas.

Skelbiama, kad vestuvės garsiems jaunavedžiams kainavo daugiau nei 5 mln. rublių.

Дмитрий Песков и Татьяна Навка! Видео специально для вас! Песков - мужик! По всем пунктам! pic.twitter.com/ru1qJmSOue
— Меркури (@imerkouri) August 1, 2015