„Dešinysis sektorius“ pareiškia, kad ši informacija yra atviro karo prieš mūsų sukarintą politinį judėjimą dalis, siekiant sunaikinti kovotojus, kurie turi pakankamai patikimų faktų, susijusių su kontrabandininkų koridoriumi Užkarpatėje“, – sakoma grupuotės svetainėje pirmadienį paskelbtame pareiškime.

Grupuotė mano, kad užuot tyrusi incidentą Mukačevėje, valdžia ėmėsi „siaubingo melo ir „Dešiniojo sektoriaus“ diskreditavimo“.

„Pareiškimai apie „šešiamečius berniukus“ mums primena nemokšiškas Kremliaus propagandos pastangas apjuodinti savanoriškus judėjimus per Rusijos televiziją, sekančią panašias pasakas apie „nukryžiuotus berniukus“ ir „autobuse išprievartautas neįgaliąsias“, – nurodoma pareiškime.

„Dešinysis sektorius“ tai pat pastebėjo, kad Ukrainos prezidento pranešime apie berniuko paėmimą įkaitu nenurodytas „nei vaiko vardas, nei incidento vieta, nei kitokios smulkmenos“.
„Dešinysis sektorius“ ragina vyriausybę pradėti dialogą ir atsisakyti nešvarių informacinių technologijų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)