Jis sutiko papasakoti daugiau apie sulaikytuosius Rusijos karius, skelbia news.liga.net.

„Gegužės 16 dieną Rusijos specialiosios pajėgos iš Luhansko surengė Sčastje miesto ataką. Kaip teigia du Ukrainos pajėgų rankose atsidūrę sužeisti rusai, kurie šiuo metu nuo patirtų sužalojimų gydomi ligoninėje, juos suklaidino vadovybės pranešimas, esą „Aidar“ batalionas iš Sčastje išvestas, tad jie norėjo įsitikinti, ar tikrai viskas taip ir yra“, – savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ parašė medikas.

Anot karo mediko, vieno iš diversantų vardas Saša Aleksandrovas. „Antrojo diversanto vardas Jevgenijus Jerovejevas (jis Rusijos specialiųjų pajėgų narys)“, – pridūrė gydytojas.

Kaip teigia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo atstovas spaudai Vladislavas Selezniovas, sulaikytieji rusai gydomi ligoninėje, jie apklausti. Jis teigia, kad rusų patirti sužalojimai nesutrukdė su jais pasikalbėti. V. Selezniovas pridūrė, kad sulaikytieji rusai – diversantų grupės nariai, jie rengė išpuolius prieš Antiteroristinės operacijos pajėgas. Likusiems diversantams susirėmimo metu pavyko atsitraukti, tačiau jie ir toliau šaudė į Ukrainos pajėgas ir sulaikytus saviškius.

Priminsime, kad Antiteroristinės operacijos atstovas Andrejus Lysenka patvirtino, kad bataliono „Aidar“ kovotojai sulaikė du karius iš Rusijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)