V. Solovjovas per savo laidą radijo stotyje „Vesti“ pasakojo, kad su prezidentu kalbėjosi apie tarptautines problemas, sankcijas ir padėtį Ukrainoje.

Žurnalistas Rusijos prezidentui uždavė ir asmeninio pobūdžio klausimų, rašo gazeta.ru.

„Klausiu, ką reikia paaukoti, norint tapti prezidentu? Tiksliau tariant, kai užimi prezidento postą, ką tenka paaukoti? Jis sako: „Iš esmės viską, juk normalaus gyvenimo nebelieka, štai kodėl visada sąžiningai sakau, kad man visiškai nepatinka dirbti prezidentu“, – V. Solovjovo žodžius citavo „RIA Novosti“.

Vladimiras Solovjovas
V. Solovjovas pažymėjo, kad per vieną valandą ir 52 minutes jis sugebėjo paklausti V. Putino daug dalykų, įskaitant ir Čečėnijos kampaniją, jo santykius su oligarchais ir Rusijos vaidmenį pasaulyje.

„Sako, kad tik tapus prezidentu, atėjo pas jį grupė oligarchiškų draugų ir sako: „Ar jūs suprantate, kad jūs joks ne prezidentas? Mes vadovausime šaliai“. Jis atsako: „Na, pažiūrėsime“, – pasakojo V. Solovjovas. 

Kiek anksčiau paaiškėjo, kad filmą „Prezident“ („Prezidentas“), skirtą V. Putino prezidentavimo 15 metų sukakčiai, balandžio 26 dieną parodys televizija „Rossija 1“.

V. Putinas: Vakarams Rusija patinka tik tada, kai reikalinga humanitarinė pagalba

„Susidaro įspūdis, kad Vakarams Rusija patinka tik tada, kai ji silpna ir jai reikia siųsti humanitarinę pagalbą“, – pareiškė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas V. Solovjovo filme „Prezidentas“.

„Man kartais susidaro įspūdis, kad mes jiems patinkame, kai mums reikia humanitarinę pagalbą siųsti. Va tada viskas gerai, tada jie bulvių siunčia“, – sakė Rusijos lyderis interviu.

„Pasaulyje nusprendė, kad Rusija nebeegzistuos dabartiniu pavidalu. Kilo tik klausimas, kada tai įvyks ir kokie bus padariniai“, – pabrėžė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)