Vaizdo įraše skamba daina, prasidedanti nuo šių žodžių: „Tėtė Si myli mamą Peng“. Toliau dainuojama, kad Kinijos Liaudies Respublikos vadovas nebijo nei dangaus, nei žemės. Dainos pabaigoje skamba žodžiai: „Moterys turėtų mokytis iš mamos Peng, mylintys žmonės nugalės visame pasaulyje“.

Kaip rašo lenta.ru, šią muzikinę kompoziciją sukūrė keturių muzikantų grupė iš Henano provincijos. Anot grupės vokalisto Yu Runze, kolektyvą sukurti šią dainą įkvėpė Azijos ir Ramiojo vandenyno šalių ekonominio bendradarbiavimo organizacijos viršūnių susitikime pasirodę Si Dzinpingas su žmona.

Anksčiau ši muzikantų grupė, kurios pavadinimas dar tikslinamas, yra įrašiusi penkis dainų albumus, tačiau muzikinė kompozicija „Tėtė Si myli mamą Peng“ – tai pirma populiaria tapusi šios grupės daina.

Po to, kai šis vaizdo įrašas buvo patalpintas internete, muzikantai buvo pakviesti dalyvauti kasmetinėje kinų Naujiesiems metams skirtoje šventėje.

2015 m. vasario mėn. įvyksiantį šventinį koncertą transliuos valstybiniai šalies televizijos kanalai.

„Žiūrėdamas šį vaizdo įrašą verkiau, mane labai sujaudino jų meilė“, - rašo socialinio tinklo „Weibo“ vartotojas.

Jau anksčiau Peng Liyuan dalyvavimas Azijos ir Ramiojo vandenyno šalių ekonominio bendradarbiavimo organizacijos viršūnių susitikime buvo aptarinėjamas internetinėje erdvėje.

Vartotojai aktyviai aptarinėjo vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ant Kinijos Liaudies Respublikos vadovo žmonos Peng Liyuan pečių uždeda skraistę. Kinų nuomone, tokiu būdu demonstruojami globėjiški jausmai – tai vyresniojo rodomas dėmesys jaunesniajam.