„Labai bijau vieno dalyko. Kad mūsų prezidentas kažkuriuo metu gali pasijusti galutinai įvarytas į kampą ir padaryti dar vieną nepataisomą klaidą, už kurią mokės visa žmonija. Tai mane labai gąsdina“, – pareiškė jis.

„Norėtųsi, kad visų pirma jis pats savęs nevarytų į kampą, nes kol kas jam visada paliekamas išėjimas. Suprantu, kad tai reikia padaryti gražiai“, – mano A. Makarevičius.

Vladimiras Putinas
Jo nuomone, V. Putinas „ilgai stebėjo visą šitą istoriją. Tyrė aplinką, tai, kaip mūsų žmonės dirba, kaip nedirba. Kokia yra mūsų šalis, kas yra tautos pasitikėjimas. Kaip visa tai pasiekiama. Man atrodo, kad dabartinį jo cinizmą nulėmė didelis nusivylimas... Jis nusivylė ir mūsų tauta, ir, deja, šalimi, kuriai vadovauja.“

Į klausimą, ar Rusija ir jos gyventojai kalti dėl to, kad turi V. Putiną, muzikantas atsakė: „O kaip jūs manote? Jis gi ne iš Marso pas mus atskrido.“

„Vienas žmogus nieko nepadarytų 100-ui milijonų. Jei 100 milijonų – normalūs. Niekaip nesugebėtų“, – pridūrė A. Makarevičius.

Kaip pranešė „Obozrevatel“, anksčiau grupės „Mašina vremeni“ lyderis pareiškė, kad jo persekiojimą Rusijoje už valdžios kritiką ir poziciją dėl Ukrainos organizavo pirmasis V. Putino administracijos vadovo pavaduotojas Viačeslavas Volodinas.