„Interfax“ šaltinis teigia, kad vyras buvo ginkluotas „Saiga“ karabinu. Jis į banką atėjo 10.45 val Maskvos laiku. Turima duomenų, kad jis reikalauja grąžinti 25 mln. rublių, kuriuos investavo į „Vakarų" banką. Tačiau indėlių draudimas garantuoja tik 700 tūkstančių rublių indėlio draudimą.

Banko skyrius, kuriame vyko įkaitų drama, yra miesto centre. Skelbiama, kad iš aplinkinių pastatų evakuoti žmonės, sustabdytas eismas šalia esančioje gatvėje. Šalia banko skyriaus yra įsikūrusi mokykla ir vaikų darželis, tiek vaikai, tiek darbuotojai taip pat yra evakuoti.

Agentūros šaltinis tvirtina, kad situacija yra kontroliuojama.

Skelbiama, kad įkaitus paėmęs vyras yra 46-erių dantų technikas, įkaitais paėmęs filialo valdytoją, kasininką ir valytoją.

Socialiniame tinkle „Twitter" įvykius stebintis fotografas praneša, kad vyras pats savo noru išėjo iš banko.

Naujienų agentūra „Interfax“ taip pat paskelbė, kad Vidaus reikalų ministerijos pareigūnai paskelbė, kad vyras atidavė ginklą ir buvo sulaikytas.

Laimingai pasibaigusi drama truko kiek daugiau nei valandą.





Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)