Dokumentui pritarė 353 parlamentarai, skelbia ITAR-TASS.

„Kovo 17 dieną eilinį kartą JAV valstybės departamentas, prezidentas Obama ir Europos Sąjunga absurdiškai pabandė išgąsdinti...“, - kolegoms pristatydamas dokumentą pareiškė pirmasis Valstybės Dūmos visuomeninių ir religinių organizacijų komiteto pirmininko pavaduotojas iš partijos „Vieningoji Rusija“ Michailas Markeliovas. Anot deputato, Rusijoje visi žino, „kuo tai baigsis“.

„Kelioms šalims jos jau taikomos – kalbame apie Serbiją, Baltarusiją, Siriją. Tačiau šios valstybės neprarado išdidumo, tapatybės, jos ir toliau yra vieningos nepriklausomos šalys“, - patikino deputatas.

„Tai pareiškimas, kurį šiandien parengėme, gali būti šifruojamas taip. Mūsų pozicija – tiksli ir aiški. Savų mes neišduosime. Niekada neapleisime rusakalbių piliečių ir tiesiog piliečių, kurie gyvena Krymo teritorijoje ir priėmė sprendimą amžiams būti kartu su Rusija“, - paaiškino politikas.

„Šiandien mes siūlome amerikiečiams į sąrašą asmenų, kuriems taikomos sankcijos, įtraukti visus Valstybės Dūmos deputatus“, - teigia parlamentaras ir pažymi, jog iš jų net 436 baldavo už įstatymo projektą, apsaugantį vaikus nuo homoseksualumo propagandos.

„Todėl, tikiuosi, jog mus išgirsite“, - įkando deputatas.

„Kalbant apie pačias sankcijas, šiandien bet kokios sankcijos tik suvienys mūsų politikos elitą, todėl, ištikus bėdai, grasinant pavojui iš užsienio mes visada išlikdavome vieningi“, - teigia M. Merkeliovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)