Reperių pora, kurių tikrieji vardai – Anthony Bobbas ir Dontray Ennisas – užaugo Vašingtone. Kaip skelbia „The Independent“, prieš išvykdami filmuoti vaizdo klipo į vieną paslaptingiausių pasaulio valstybių, jie niekada nebuvo iškėlę kojos už Amerikos ribų.

Pinigų kelionei į Šiaurės Korėją, daugiau nei 10 tūkst. dolerių (25 tūkst. 365 Lt), reperiai surinko per svetainę „Kickstarter“.

Amerikiečių kelionę organizavo kelionių agentūra, besispecializuojanti išvykomis į Šiaurės Korėją. Raginime paremti reperių kelionę buvo nurodoma, jog muzikantai Pchenjane dalyvaus karaokės vakarėlyje.

Šiaurės Korėjoje Pacmanas ir Peso iš viso praleido penkias dienas.

Vaizdo klipas, kuriam reperiai filmavosi ir Šiaurės Korėjos sostinės metro, sparčiai paplito internete. Deja, pačioje Šiaurės Korėjoje, kur prieiga prie interneto griežtai ribojama, klipo greičiausiai niekas taip ir nepamatys.

Reperiai pasakoja, jog paprasti Šiaurės Korėjos žmonės atrodė „lamingi“. Jie teigia, jog nevertėtų akliai tikėti viskuo, kas skelbiama apie Šiaurės Korėją – reikia nuvykti ir viską pamatyti savo akimis.