Sceną stato kelios dešimtys darbininkų. Teritorija prie įėjimo į konferencijų centrą „Ukrainskij Dom“ užtverta metaline tvora, tačiau gatvės aplink Europos aikštę neuždarytos. Automobiliai juda be ribojimų, nors ties posūkiais į Nepriklausomybės aikštę stovi milicijos pajėgos.

„Regionų partijos“ ir šalies prezidento šalininkų mitingas Konstitucijos aikštėje priešais Aukščiausiąją Radą tęsiasi. Kaip teigia žurnalistai, Konstitucijos aikštėje susirinko beveik 3 tūkst. žmonių, dar keli šimtai aktyvistų būriuojasi netoliese esančiame parke.
Marinskio parke stovi kelios „Regionų partijos“ šalininkų palapinės, veikia kelios lauko virtuvės, kur gaminamas karštas maistas ir verdama arbata.

Konstitucijos aikštėje priešais Aukščiausiąją Radą stovi keli dideli autobusai, tačiau kam jie priklauso, išsiaiškinti nepavyko.

Iš Ukrainos regionų jau išvažiavo kelios dešimtis autobusų su žmonėmis, organizuojami papildomi reisai į Kijevą. Tikimasi, jog iš Dniepropetrovsko srities atvyks per 10 tūkst. žmonių, dar 20 tūkst. – iš Doneckio. Nemažai žmonių atvyks iš Krymo, Odesos ir kitų sričių.

„Regionų partijos“ lyderis Aukščiausioje Radoje Aleksandras Jefremovas pareiškė: „Paprašėme savo partijos organizacijų regionuose pakviesti žmonių į Kijevą. Jokių susirėmimų su opozicija mes neplanuojame. Tiesiog norime, kad mūsų šalininkų nuomonė taip pat būtų išgirsta. Kol kas palapinių miestelio neplanuojame. Tačiau, jeigu daug žmonių panorės likti, galvosime, ką daryti“.

Nuo gruodžio 3 dienos „Regionų partija“ kiekvieną dieną rengia mitingus Marinskio parke prie šalies vyriausybės pastato, į kuriuos susirenka nuo 5 iki 10 tūkst. žmonių.

Kaip jau buvo skelbta, sekmadienį 12 valandą Nepriklausomybės aikštėje įprastas mitingas. Praeitą sekmadienį į Maidaną, remiantis skirtingais skaičiavimais, išėjo 150-200 tūkst. žmonių.