Richardas Barrea nori, kad „Google Maps“ pašalintų vietovės nuotrauką, kurioje matyti jo negyvo keturiolikmečio sūnaus kūnas. Jis tvirtina nuotrauką aptikęs visai neseniai ir prašo iš pagarbos jo sūnui fotografiją pašalinti. Vis dėlto neaišku, ar vyras su šiuo prašymu kreipėsi tiesiogiai į „Google“.

„Kai aš matau šią nuotrauką, tai tas pats, lyg tai būtų nutikę vakar, - sakė R. Barrea naujienų agentūrai. - Tai sugrąžina mane į prisiminimus“.

Nuotraukoje matyti ant žemės netoli geležinkelio bėgių gulintis kūnas, šalia jo sukinėjasi keli žmonės, kaip spėjama, tyrėjai. Taip pat netoliese matosi policijos automobilis. Šią nuotrauką pirmadienį, lapkričio 18 dieną, buvo galima išvysti „Google“ tinklalapyje.

Kevino kūnas buvo aptiktas 2009 metų rugpjūčio 15 dieną ant tako netoli geležinkelio bėgių, skiriančių Nort Ričmondą nuo San Pablo. Paauglio nužudymas iki šiol neatskleistas.

Policija mano, kad Kevinas buvo nužudytas toje pačioje vietoje rugpjūčio 14-osios vakare, tačiau pareigūnai nenustatė nei žmogžudystės motyvo, nei įtariamųjų.