Vyrai pinigų švaistymo varžybas surengė trečiadienio, spalio 9-osios, vakarą visiškai neseniai Londone duris atvėrusiame džentelmenų klube „Kitsch“, kuriame vyko specialus renginys Amsterdamo tema.

Viskas prasidėjo nuo prabangių šampano butelių „Dom Perignon“ ir „Cristal“ – vienas stengėsi neatsilikti nuo kito. Apie 2 valandą 40 minučių abi sąskaitos buvo apmokėtos.

Vienoje puikavosi 66 778 svarų (272 tūkst. Lt), kitame – 64 279 svarų (262 tūkst. Lt) sumos. Bendrai abu sumokėjo daugiau kaip 130 tūkst. svarų (534 tūkst.Lt). Vien už aptarnavimą abu paklojo 8 tūkstančius svarų (32,6 tūkstančio litų).

Čekiuose buvo ne vienas prabangus ir retas alkoholinis gėrimas, pavyzdžiui vintažinis 1990 metų šampanas „Krug“, viskis „Chivas Regal“, keletas „Espresso Martini“ ir dideli buteliai „Belvedere Vodka“.

Vienas puotautojas užsakė net tris dešimtis didelių „Cristal“ butelių, kurių vienas kainuoja 1380 svarų (5622 litus).

Sąskaitų mūšyje nugalėjęs milijonierius iš džiaugsmo pašoko ir mojavo pergalingu čekiu. Ankstų rytą linksmybės persikėlė į Londono Old Burlington gatvėje esantį naktinį klubą, kur sąskaitos toliau augo. „Kitsch“ milijonierių tapatybės atskleisti nepanoro.

„Tai buvo vienas įmantriausių mano regėtų vakarų. Tie du vyrukai susirungė tarpusavyje vienas kitam pirkdami vis daugiau ir daugiau šampano – vienu kartu vienas nuperka penkis butelius, kitas užsako šešis, tada septynis, tada aštuonis“, - naktinio klubo lankytojas pasakojo laikraščiui „London's Evening Standard“.

„Akimirksniu aplink kiekvieną stalą susirinko didelis būrys nuostabių moterų, atvirai kalbant, šiems vyrukams šiaip ar taip reikėjo pagalbos visa tai išgerti“, - toliau pasakoja šaltinis.

„Kitsch“ duris atvėrė spalio 2 dieną, jo savininkai yra Markas Fulleris ir Sergas Ivo, kuris filmuojasi naujame „Fox“ realybės šou „Meet the Russians“.

Išskirtiniai naktiniai klubai matė jau ne vieną išlaidūną. 2012 metų kovą per vieną naktį Liverpulio klube „Playground Club“ jaunas verslininkas paklojo 203948 svarus (830965 litus). Pernai gruodį Dexteris Kohas, apibūdinantis save kaip talentų agentą ir įžymybių fotografą, Londono naktiniame klube „Aura“ apmokėjo 120 tūkstančių svarų (apie 490 tūkstančių litų) sąskaitą.