Mokytojai Diane Krish Veeramany sąrėmiai prasidėjo ketvirtadienį, rugsėjo 12 dieną. Iki nustatytos gimdymo datos dar buvo likusi savaitė. Moteris pradėjo gimdyti Manfordo pradinės mokyklos, esančios Čigvelyje, rytų Londone, klasėje. Mokytojos sūnui Jonah pasaulį išvysti padėjo trys jos kolegos.

Trisdešimtmetė D. Krish Veeramany sakė: „Iš visų sulaukiau didelės paramos, o aš elgiausi taip, kaip liepė instinktai“.

„Laimei, mano vyras spėjo atvykti į mokyklą iki gimdymo pabaigos“, - pridūrė laiminga mama.

Mokytoja nuėjo į rytinį susirinkimą, tačiau netrukus pasijautė prastai ir pasiprašė išleidžiama namo.

„Parašiau žinutę vyrui, kad atvažiuotų ir mane pasiimtų... nors kolegės paklausė, ar neiškviesti man greitosios, - prisimena D. Krish Veeramany. - Pasakiau, kad geriau važiuosiu namo – tiesiog nemaniau, kad tai galėtų būti sąrėmiai, nes aš jų nejaučiau“.

Moters sutuoktinis Vijaye Veeramany buvo pakeliui į mokyklą, kai sulaukė skambučio, jog žmona jau gimdo. Gimdančiai kolegei talkino mokytojos asistentės Dita Gojnovci, Chrisas Swordas ir Samas Mustafa.

„Viena telefonu palaikė ryšį su mano vyru, kitas kalbėjosi telefonu su mano ligonine, o paskutinysis – su greitąja pagalba, - prisimena D. Krish Veeramany. - Viskas įvyko išties greitai. Per dvidešimties minučių visų šių telefoninių pokalbių aš jau turėjau Jonah“.

Jonah yra antrasis mokytojos vaikas. Pirmasis jos gimdymas ligoninėje buvo visiškai kitoks.

Pagimdžiusią D. Krish Veeramany medicinos personalas nuvežė į Romfordo ligoninę, tačiau netrukus motina su kūdikiu buvo iškleisti į namus.

„Dabar mes juokaujame, kad jis pavėlavo pirmai dienai mokykloje, nes jis gimė po skambučio, - šmaikštauja laiminga mama. - Mokykla jo vardu pavadino klasę, kurioje jis gimė – dabar ji vadinama Jonah kabinetu“.