35 metų sekretorė Ellie Cole per vieną naktį tapo žvaigžde, kai milijonai interneto vartotojų pasižiūrėjo jos šokio, atlikto tiesiog ant šaligatvio pakeliui iš darbo į namus, vaizdo įrašą.

Vaizdo klipas pavadinimu „Istlis turi talentą“ („Eastleigh’s Got Talent“) internete pasirodė su „Abba“ garso takeliu „Dancing Queen“. Nuotaikingame filmuke matyti, kaip moteris laukdama autobuso trepsi kojomis bei judina klubus, o tuo metu pro ją praeina keli žmonės. Veiksmas vyksta Hampšyro grafystėje esančiame Istlio mieste. Smagus pasirodymas trunka maždaug tris minutes ir baigiasi atvažiavus autobusui, į kurį E. Cole įlipa.

Vis dėlto, trys minutės šlovės šiai britei virto rimtu pasiūlymu – ji buvo pakviesta pasirodyti Istlio „The Point Theatre“ spektaklyje „AH Men“. Taip nusprendė spektaklio režisierė, pamačiusi internete pasirodžiusį vaizdo įrašą.

E. Cole pasakoja: „Esu paprasčiausias žmogus, kuriam kartais patinka pašokti autobuso stotelėse. Iki šios dienos man vis dar sunku patikėti, kas nutiko su tuo vaizdo įrašu. Tai tarsi, „oho, kodėl aš?“

Pasirodo, E. Cole vienerius metus mokėsi scenos meno Istlio koledže, tačiau netekusi darbo buvo priversta studijas mesti. Ji džiaugiasi gavusi galimybę įgyvendinti savo kūrybines ambicijas. „Tai labai glosto savimeilę ir verčia paklusti. Nėra jokios abejonės, tai labai įdomu“, - sakė ji po pirmųjų repeticijų.

Spektaklio autorė ir režisierė Lynne Paris tvirtina visada norėjusi pabandyti įtraukti vietos atlikėjus į savo pasirodymus ir prieš kelias savaites atsitiktinai pamatė vaizdo įrašą su E. Cole šokiu autobusų stotelėje.

„Mano sūnus pamatė tą vaizdo įrašą ir pasakė: „Turi tai pamatyti, mama, ji visiškai kaip tu“. Kur bebūčiau, jeigu skamba muzika, nejučia pradedu judėti pagal ją“, - pasakoja L. Paris.