Užpuolikas nesipriešino, kai jį suėmė į antruoju taikiniu tapusį namą atvykę policijos pareigūnai. Kaip teigiama pirminiuose pranešimuose, jis buvo apkvaitęs ir ištarė savo vardą, karinį laipsnį bei identifikacijos numerį.

Policija dar nenustatė įtariamojo tapatybės, taip pat negalėjo patvirtinti, ar jis kada nors tarnavo karinėse pajėgose.

„Manome, jog incidentas susijęs su buitimi“, – Dalaso priemiesčio De Soto policijos departamento atstovė Melissa Frank sakė žurnalistams.

Policija buvo iškviesta trečiadienį sutemus, kai viena moteris, sunerimusi dėl nerimą keliančio savo dukros skambučio, nuvyko į namą Dalase ir aptiko kruvino išpuolio sceną.

Jos dukra, maždaug 43 metų, buvo mirusi – kaip ir jo 17-metė anūkė. Moteris name taip pat rado 14-metį anūką ir tuo metu ten viešėjusią 17-metę, kurie buvo pašauti.

Moteris paprašė policijos patikrinti kitą namą netoliese esančiame De Sote. Pareigūnams jau išvykus, paskambino vienas vaikas, maldaujantis pagalbos..

Atvykę į antrąjį namą apie 22 val. 45 min. vietos (ketvirtadienį 6 val. 45 min. Lietuvos) laiku, pareigūnai rado dvi nušautas moteris ir sužeistus 11 bei 13 metų berniukus.

Vietos žiniasklaida nurodė, kad įtariamasis yra buvęs mokyklos mokytojas ir buvęs vyrų šokio trupės „Dallas Mavericks“ narys.

Šeimos nariai sakė vietos televizijai KDFW, kad 44 metų Erbie Bowseris pradėjo šaudyti savo širdies draugės namuose, nužudydamas 43 metų Toya Smith ir jos dukrą Tasmią Allen. Jos sužeistas sūnus buvo įvardytas kaip Stormas Malone'as.

Vėliau užpuolikas nuvažiavo į savo buvusios žmonos namus De Sote, tačiau nežinia, ar toji moteris buvo viena iš dviejų ten rastų aukų.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad į namą De Sote buvo mesta granata, tačiau policija nurodė dar negalinti patvirtinto, kokio tipo sprogmuo buvo panaudotas.