Šis fotografijų projektas teturėjo trukti vienerius metus, bet „New York Daily Dog Project" fotografės Sally Davies kolekcija dėl daugybės šunų, sutinkamų šiame didmiestyje, auga toliau, rašo dailymail.co.uk.   

Iš Kanados kilusi S. Davies tvirtina, kad jos nuotraukų kolekcija atskleidžia šunų socialinį gyvenimą ir išryškina individualius kiekvieno gyvūno bruožus.

„Myliu visus šunis, kuriuos sutinku, bet labiau linkstu prie tų, kurie turi žmogiškų bruožų ar įdomius snukučius, taip pat, žinoma, tuos, kurie nesikandžioja", - sakė ji. 

„Dirbdama gatvės fotografe, bet kokiu atveju fotografuoju gatvėje. Kadangi labai myliu gyvūnus, nedvejodama ėmiausi šio projekto".

„Tai turėjo būti vienerių metų darbas. Kasdien nuo pirmadienio iki penktadienio gatvėje nufotografuodavau po vieną šunį. Juos fotografuoju iki šiol, tik ne tokiu grafiku, kaip buvo numatyta pagal projektą", - teigė S. Davies. 

„Pastebėjau, kad miesto šunys yra labiau socializuoti negu provincijos. Miesto šunis reikia vedžioti keliskart per dieną, taigi taip prasideda savotiškas jų socialinis gyvenimas". 

„Jie skiriasi priklausomai nuo to, kurioje miesto dalyje gyvena, bet ne visuomet taip, kaip tikiesi".

„Kartais pats didžiausias ir baisiausias pitbulis pavojingame kvartale būna pats draugiškiausias šuo iš visų, nufotografuotų per visą savaitę, o pats dailiausias šuniukas iš prabangaus rajono gali būti pats bjauriausias", - savo patirtimi dalijosi fotografė.  

Daugiau nuotraukų pamatysite spausdami ant į dešinę pusę nukreiptų rodyklių.

Šypsomės: fotografijų serija atskleidžia miesto keturkojų ir jų šeimininkų, gyvenančių Niujorke, bruožų įvairovę

Tuštybė: Vance'as tėra vienas iš daugybės šunų, patekusių į fotografijų kolekciją

Šypsomės: mielas šunytis, vardu Snitsas, šypsosi prieš Sally Davies fotoaparato  objektyvą

Nevaleiva Riley stebi, kaip fotografė įamžina nelaimingą jo išraišką

Išdidumas: kanadietė S. Davies išryškino šunų kasdienybės formas, kurias galima laikyti savotišku keturkojų socialiniu gyvenimu

Šis mažas šuniukas vadinamas Vienaakiu Jacku ir labai džiaugėsi fotografuojamas

Pozuojam: terjeras, vardu Monty, savo portretui nutaisė rimtą išraišką

Getas: veikiausiai nenorėtumėt atsidurti ne toje šio bulmastifo su grandine pusėje?

Šunų portretai: S. Davies projektas „New York Daily Dog Project" dėl daugybės Niujorke gyvenančių šunų plečiasi toliau

Visas gyvenimas dar prieš akis: buldogo jauniklis taip pat pateko į kolekciją, atskleidžiančią Niujorko šunų bruožų įvairovę

Žavinga: šis šuo buvo aprengtas specialiai Sally Davies fotografijai